İki Vekil Adayı İle Dört Bir Yandan Hendek

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının Konukları Sakarya Milletvekili Adayları Recep Uncuoğlu ve Ali İnci oldu.

İki Vekil Adayı İle Dört Bir Yandan Hendek


Milletvekili Recep Uncuoğlu Hendek Ak Parti Teşkilatına 19:00 da geldi. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve SKM kurulu tarafından karşılanan Uncuoğlu yeni Atatürk Parkında  kısa bir tur atarak vatandaşlardan destek istedi. Hendek mahalle iftarlarına katılan vekil Recep Uncuoğlu  ilk olarak ilçe Başkanı Ali Kemal sofu ile iftar öncesi  Karatoprak  mahallesine giderek vatandaşlarla sohbet etti. Uncuoğlu Karatoprak’tan ayrılarak Kahraman mahallesindeki iftar programına katıldı. Kahramanda masaları dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı. İftardan Sonra Hendek Merkezinde Saat Parka gelerek,  İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile parkı gezip vatandaşlardan destek istedi. Uncuoğlu başka bir ilçedeki Programa katılmak için Hendek ilçesinden ayrıldı.
Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci  öğle saatlerinde Hendek ilçe teşkilatını ziyaret ederek başladığı programa İlçe yönetiminden Adem Öz ve Mehmet Salih Köstereli ile  ev ziyaretlerinde bulundu.  Hendek Devlet Hastanesine geçerek servislerde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret etti. İnci Şeyhler mahallesine gelerek vatandaşlardan destek istedi.  İftar programı  düzenlenen   Karatoprak, Kahraman mahallelerine uğradı. Puna  mahallesindeki İftara katılarak masaları tek tek dolaştı. İftar programından sonra Puna Mahallesinde kahvehaneleri gezerek vatandaşlardan destek istedi. Teravih namazını Puna camisinde kılan İnci, Uzuncaorman mahallesine geçerek kahvehaneleri gezdi.

    Vekil Adayı Ali İnci Merkeze gerek Ak Parti Hendek Gençlik Kollarının açtığı standı ziyaret etti. Gençlerle sohbet edip yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnci  Güreşcilerin hazırladığı sahur programına katılarak çalışmalarını bitirdi.

     Hendek Ak Parti Teşkilatı 24 haziran seçimleri yaklaşırken vekil adayları ile sahaları sıkı bir şekilde takip ediyor. Düzenlenen her programa katılan adaylar program bitiminde ilçe merkezlerini gezmeyi ihmal etmediler.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184