İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEHRA HATİPOĞLU’DAN ZİYARET

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Fatma Dursun ve yönetimini ziyaret etti.

İL  KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEHRA HATİPOĞLU’DAN ZİYARET


Yapılan ziyarette AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu “Açıklanan başkan adaylarımızın öncelikle Sakarya'mıza ve ilçelerimize, teşkilatlarımıza, hemşerilerimize ve memleketimize hayırlı olmasını  diliyorum. Amacımız her zaman birlik ve beraberlik içinde Sakarya’ya hizmet etmek etmektir.İlçelerimizin idaresine talip olacak arkadaşlarımızın bu bilinç ile hareket edeceklerinden ve birlik beraberliğimizi pekiştireceklerinden asla şüphe duymamaktayız. . Biz Türkiye’nin hatta Dünya’nın en büyük sivil toplum hareketiyiz. Biz Dünya’da eşine az rastlanacak bir ailenin fertleriyiz. Seçim süreçlerinde aldığımız başarılı sonuçlar da bu birlik ve beraberliğin en büyük kanıtıdır. Yerel seçimlerden sonra önümüzde iki seçimimiz daha var.Hedefimiz 2023 2071’dir. Biz dünya lideri olan Başbakanımızın hep yanında olacağız. Bizim bir derdimiz bir davamız var,  halkımızın daha güzel yaşaması ve bize ait değerlerin tekrar kazanılması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte bizlere çok önemli görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Allah  yardımcımız olsun” dedi.

 

AK Parti Sakarya İl  Kadın Kolları Başkanı  Zehra Hatipoğlu, Hendek  İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun  ve yönetimine  başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

AK Parti  Hendek  İlçe Kadın Kolları  Başkanı Gülşen Fatma Dursun "Bu güzel günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.Başkanımızla ve ekibimizle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Seçim çalışmalarına canla başla devam edeceğiz. Göreviniz ve ekibiniz hayırlı olsun” diyerek  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184