İNCİ, “HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNDUK”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, önceki gün Adapazarı ve Geyve ilçelerindeydi.

İNCİ, “HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNDUK”


İnci, Adapazarı’nda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ile Çark Caddesi’nde esnafları ziyaret ederken,  Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve teşkilat mensupları ile Geyve’de ziyaretlerde bulundu.

Ne ekerseniz onu biçersiniz

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Ne ekerseniz onu biçersiniz’ veciz sözünü yaşayarak idrak etmenin mutluluğunda olduklarını belirterek, “Hangi köşemize gitsek Ak Parti hizmeti ile ve en önemlisi vefalı bizlere gönlünü açan insanlarımızla ve onların samimiyetleri ile karşılaşıyoruz. Bu durum bile başlı başına biz nefis sahibi insanların alabileceği en büyük hazlardan diye düşünüyorum. Allah'a şükürler olsun ki 13 yıllık süreçte bize verilen vekaleti hakkıyla halkımız için kullanmış ve el değmemiş yer bırakmamışız ”dedi.

Dünya ile yarışacak projeler

Ak Parti hükümetinin Türkiye’de güven ve istikrarı sağladığını dünya ile yarışacak projeler geliştirdiğini kaydeden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, "Dış borç diyorlar ama dış borcumuzun yüzde 50'si petrol ve doğalgaz gibi enerji masraflarına gidiyor. 2 nükleer santralin ihalesi yapıldı. Nükleer enerji santralini yaptığımızda dış borcumuzu  yüzde 30 aşağı çekeceğiz. Yani başkasına ödediğimiz para bizim ülkemizde kalacak. O zamanda fakir fukaranın cebine daha çok para girecek,  asgari ücretlinin, emeklinin maaşı daha çok artacak. “diye konuştu.

“Sağlıkta iyi durumdayız”

İnci, sözlerine şöyle devam eti: “Bugün halkımız sadece devlet hastanelerinden değil, özel hastanelere de gidip muayene olma şansına sahip oldu. Sigortalılar bu ülkenin ikinci sınıf vatandaşı değildir dedik. Bütün hastanelerden ister SGK'lı, ister Bağkur'lu, isterse Emekli Sandığına tabi olsun herkesin eşit şekilde yararlanmasını sağladık. Eskiden 30 TL'ye satılan bir Antibiyotik bugün 9 TL'ye satılıyor. İlaçları ucuzlattık. İlaç alınırken emekliden yüzde 10, çalışandan yüzde 20 katılım payı alınıyor. ABD, Fransa, İngiltere gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinde yüzde 50 katılım payı alındığını unutmayalım. Dolayısıyla biz ülke olarak bu oranı en minumum da tuttuk. Bugün ülkemizde 77 milyon vatandaşımız sağlık güvencesi altında.”

“Hayatın her noktasına dokunduk”

Ak Parti’nin hayatın her noktasına dokunduğu ifade eden İnci, “Gençlerimizin rahat ve cüzi fiyatlarda kalacağı yurtlar yaptık. Harçları kaldırdık. Çalışma hayatında olan kadınlarımıza destekler sağladık. Ev işlerine giden kadınlarımız sigortalı olacak. Doğum borçlanmalarını kadınlar lehine gerçekleştirdik. Eşi vefat eden kadınlarımıza 2 ayda bir 500 TL yardımda bulunuyoruz. Oğlunu askere göndermek zorunda olan annelere devlet 2 ayda bir 500 TL ödüyor. Bunlar gibi birçok sosyal yardımları başlattık. Bunların hepsi Ak Parti zamanında oldu."dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184