INCİ KARAPÜRÇEK’TEYDİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Karapürçek ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla biraya geldi. Karapürçek’in sorunlarını bildiklerini ifade eden Inci, Sakarya için Türkiye için çalışacaklarını ifade etti. Seçimden seçime değil

INCİ KARAPÜRÇEK’TEYDİ


AK Parti Sakarya Milletvekili Ali Inci, Ramazan’da her akşam bir ilçe de...

Akyazı ve Kaynarca ilçelerini Ramazan da ziyaret eden İnci’nin üçüncü Durağı Karapürçek oldu. Karapürçek Ilçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür eden İNCİ, Seçimden seçime gelen bir anlayışı kabul etmediklerini, her gün halkın içinde  belirtti.

Mesaj alınmıştır

Halkın kendilerine verdikleri Mesajı aldıklarını ifade eden Ali İnci, “Seçimlerde yüzde 41 oy aldık. Bu oy milletimizin bize yüklediği sorumluluğun adıdır. Milletimize şükran borçluyuz, yaklaşık 10 seçimdir AK Parti’ye ikincilik tabelasını hiç göstermedi. En yakın parti ile aramızdaki fark 16 puandır. Yani üçüncü parti kadardır. Bizden sonra ikinci parti ve üçüncü partiyi topladığınızda ancak AK Parti’nin oyuna erişebilmektedir. Bu bizim sorumluğumuzu kat be kat artırmaktadır.”Dedi.

“Aydınlık günler bizimdir”

Milletvekili seçildikten sonra da halkın içinde olduklarını ifade eden Inci,” bismillah dedik yolculuğumuz başladı. Aydınlık günler bizimdir. ülkemizin endişeye gidebilecek hiçbir durumu söz konusu değildir.  Dün 2023 diyorduk, bugünde 2023 diyoruz. Dün 2053, 2071 diyorduk bugün de aynısını söylüyoruz. Dün yeni Türkiye diyorduk bugün daha güçlü yeni Türkiye diyoruz” şeklinde konuştu.

Inci,, kendilerine oy veren ya da vermeyen herkese müteşekkir olduklarını ve milletin emrine amade olduklarını ifade ederek, halkla yeni Türkiye’yi inşa edeceklerini söyledi. İnci, Karapürçek’te Kızılbayır, Yazılıgürgen ve Harmanlık mahallelerini de ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184