İNCİ, RAMAZAN’DA HER AKŞAM BİR İLÇEDE

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ramazan ayında her akşam bir ilçede vatandaşlarla buluşuyor. Akyazı ve Kaynarca’yı ziyaret eden İnci, kendilerine oy veren ya da vermeyen herkese müteşekkir olduklarını ve milletin emrine amade olduklarını ifade ederek, halkla yeni Türkiye'yi inşa edeceklerini söyledi.

İNCİ, RAMAZAN’DA HER AKŞAM BİR İLÇEDE


AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ramazan ayında her akşam bir ilçede vatandaşlarla buluşuyor. Akyazı ve Kaynarca’yı ziyaret eden İnci, kendilerine oy veren ya da vermeyen herkese müteşekkir olduklarını ve milletin emrine amade olduklarını ifade ederek, halkla yeni Türkiye'yi inşa edeceklerini söyledi.

Önemli olan gönül bağımız

Ramazan programına Ramazan’ın birinci günü Akyazı’dan başlayan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaynarca ile devam etti. Her akşam bir ilçede teravih namazı kılarak namaz sonrası vatandaşlarla hasbıhal edeceğini ifade eden İnci, Akyazı ile başladığı Ramazan programında ikinci durağı Kaynarca oldu.

Makamlar, koltuklar gelip geçici

Seçim sonrası tüm ilçeleri ziyaret ederek teşekkür eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, seçim öncesi değil seçim sonrası da vatandaşların arasında olacağını ifade ederek “Bizler her zaman Sakarya halkının yanındayız. Biz nerelerden geldiğimizi, nereye gittiğimizi iyi biliriz. Bu makamlar, koltuklar gelip geçici. Önemli ve kalıcı olan milletimizle olan gönül bağımızdır. Ramazan Ayı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan bir aydır. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Bizi sadece milletvekili seçmediniz

Ali İnci, her bir oyun sorumluluğunu taşıyarak hizmetlerine devam edeceklerini ifade ederek, "Sizin bizi sadece Ankara'ya vekil olarak seçmediğinizi biliyoruz. Allah sizden razı olsun. Siz bizi kardeş, evlat olarak seçtiniz. Biz bunun farkındayız ve vazifemizi sorumluluğumuzu bihakkın yerine getireceğiz. Hiç endişeniz olmasın. Ülkenin yarınlarından endişeniz olmasın. Bu seçimde halkın verdiği tek bir mesaj var, AK Parti Türkiye'nin teminatıdır, sigortasıdır" diye konuştu.

İnci’ye Akyazı’da Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora eşlik ederken Kaynarca’da ise Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, İlçe Başkanı Murat Kefli, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kavakçı ve Bilal Deniz eşlik etti.



Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184