İNCİ, TEŞEKKÜR TURUNDA

Sakarya Milletvekili Ali İnci, dur durak bilmiyor. Genel seçimler sonrası AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen İnci, teşekkür turlarına başladı.

İNCİ, TEŞEKKÜR TURUNDA


Genel seçimler öncesi tüm ilçeleri gezerek destek isteyen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, tekrar sahaya çıktı. İnci, bu sefer de ilçelere teşekkür ziyaretleri yapıyor. Esnafları ve vatandaşları ziyaret eden İnci, lokum dağıtıp desteklerinden dolayı teşekkür ediyor. İnci’ye, teşekkür turunda ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları başkanları eşlik ediyor.

Milletimiz kendi iradesini sandıkta söylemiştir

İnci, Ferizli, Söğütlü, Karasu ve Kocaali’de ziyaretler yaptı. Ziyarette, herkesin vekili olduğunu belirterek “ Çıkan sonuçta milletimizin iradesine saygılıyız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sıkılmadık el bırakmadık. Her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olduk. Milletimiz kendi iradesini sandıkta söylemiştir. Sakaryamızda beş vekil çıkarmıştır. Biz bugüne kadar hep milletimiz ile birlikte yürüdük, bundan sonra da milletimiz ile beraber omuz omuza yürüyerek yeniden büyük Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gayret edeceğiz “ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184