İNCİ VE PÜSKÜLLÜ SAHADA

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te sahaya indiler

İNCİ VE PÜSKÜLLÜ SAHADA


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek Yenimahalle seçim bürosundaki toplantıya katıldılar. İnci ve Püsküllü daha sonra Yenimahalle de kahvehane ziyaretinde bulundular.

 

“Teşkilatımıza güveniyorum”

İnci, 16 yıllık belediye başkanlığı yaptıktan sonra milletvekilliğine aday  olduğunu belirterek “ Belediye Başkanlığım sürecinde başarılı hizmetlere imza attık. Bu başarılarda teşkilatımızın da emeği büyüktür. Başarı çıtamızı hep yüksekte tuttuk. Girdiğimiz seçimlerde başarılarımızı hep artırdık. Bu bir hizmet yarışıdır. Şimdi görevimizi Allah nasip ederse bir başka kulvar olan milletvekilliğinde sürdürmek istiyoruz. Sakarya’nın sesi olacağız. Siz kıymetli teşkilat mensuplarımın desteği ile bu yolda da başarılı olacağımıza inancımız tamdır “ Dedi.

Hizmetlere Ankara’dan devam

İnci sözlerine şöyle devam etti:” Dört dönemdir belediye başkanlığı yaptım. Hep halkın içinde oldum, sizden biri oldum. Allah’a her zaman halkıma hizmet etmeyi nasip etmesi için dua ettim. Çok şükür dualarım kabul oldu. Belediye Başkanı olduktan sonra, aldığım parayı kendim kullanmadım. Benim maaşım hep ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Çünkü ben bu yola para için, makam mevki için değil Allah rızası için çıktım. Makamın gururuna değil, hizmetin onuruna talip oldum. Hendek halkı dört dönem bana güvendi. Hendek halkı üst üste dört dönem ilk defa başkan seçti. Halkımıza yapacağımız hizmetlerde, ölüm öncesi halka, ölüm sonrası hakka verilecek hesabın şuuru ile çalıştık. Hendek halkına tekrar teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman güvenlerini boşa çıkarmadım, bundan sonra da çıkarmayacağım. İnşallah hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Davamız hizmet davası

 

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de, Türkiye’nin son yıllarda yeni bir hamleye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır. Güçlü, özgür, demokrat bir Türkiye olarak dünyanın her yerinde var olmak için mücadelemize devam ediyoruz.  Başarı tek başına değildir, bunda sizlerin ve Hendek halkının da katkıları vardır. Birlik içerisinde oldukça başarılar artarak devam edecektir. Ancak yeni bir sistem Türkiye’nin ilerleyişine katkı sunabilir. Partimizin belirlediği isimler ile birlikte kadın ve gençlik kollarımız, belediyelerimiz, tüm teşkilatımız birlik içerisinde çalışacağız. Türkiye’nin yoluna daha da hızlı devam edebilmesi için bu seçim çok önemli. Ciddiyetle çalışacağız. Yorulmadan Ankara’ya güçlü bir ses vermenin mücadelesini vereceğiz. İlçelerimizi, şehirlerimizi ve ülkemizi en iyiye ulaştıracağız."

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184