İNCİ VE PÜSKÜLLÜ'DEN AKBIYIK'A ZİYARET

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte Hendek Kaymakamlığı’na atanan İdris Akbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İNCİ VE PÜSKÜLLÜ'DEN AKBIYIK'A ZİYARET


Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte ziyaret ettiği Kaymakam Akbıyık’a yeni görevinde başarılar diledi. Hendek’e yapılmakta olan devlet yatırımlarının hızla devam ettiğini aktaran Milletvekili İnci, bunlardan yeni hastane ve iki okulun bitme aşamasına geldiğini belirtti.

Hendek’in yapılan ve yapılacak yatırımlarla önümüzdeki süreçte Türkiye'nin çekim merkezlerinden biri haline geleceğini kaydeden İnci, Sakarya bölgesinin ekonomik yönden gelişip, daha çok kalkınmasını, bölge halkının refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin yükselmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Hendek’in daha da gelişmesi ve kalkınması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini vurgulayan Kaymakam İdris Akbıyık, Sizlerin de desteği ile Hendek’e çok güzel devlet yatırımlarının geleceğine inanıyorum. Hendek’in hayatın her alanında daha da gelişip, kalkınması için bizler de var gücümüzle çalışacağız şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184