İNCİ’YE 30. YIL SÜRPRİZİ

Öğrencileri Ali İnci’ye sürpriz yaptı

İNCİ’YE 30. YIL SÜRPRİZİ


Hendek eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye öğrencileri sürpriz yaptı.

1985 yılında öğretmenliğe başlayan ve daha sonra istifa ederek ticarete atılan 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, öğretmenlik hayatının 30. Yılını öğrencileri ve aileleri ile birlikte kutladı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün de katıldığı kutlamaya Ali İnci’nin ilk öğrencilerinden olan Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Harun Kaynak, Spor Müdürü Sefer Sarı, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Öğrencileri adına İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, kendilerinin yetişmesinde büyük emeği olan Ali İnci’ye teşekkür ederek öğretmenler gününü kutladı. Geceye İnci’nin öğrencisi Ulaş Baltacı’nın gönderdiği mesaj damga vurdu. Öğrencilerine hazırladıkları programda dolayı teşekkür eden Ali İnci, eşi Vildan İnci ile birlikte pastayı kesti.

Ulaş Baltacı’nın mesajı şöyle; “Avcunuza düştüğümüzde haylaz, başıboş, amaçsız, inançtan ve idealden bihaber çocuklardık. Bizi idealist, inançlı, kararlı ve iflah olmaz şekilde kendilerine güvenen insanlar ve öğretmenler olarak yetiştirdiniz. Bugün bulunduğumuz noktalarda ayakları yere sapasağlam basan ve dimdik durmayı şiar edinen öğretmenler olmuşsak; bunun tek sebebi, sizin mücadeleci ve ele avuca sığmayan mizacınızı örnek almamızdır. Sizi seviyoruz sayın Hocam”

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184