KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULUNU ZİYARET ETTİ

Otizmli farkındalık haftası dolayısıyla Ak parti ilçe kadın kolları Bedia Yılkın Hendekte bulunan özel eğitim okuluna yönetimi ile birlikte ziyarette bulundu

KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULUNU ZİYARET ETTİ


Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetimine okulu gezdirerek okuldaki eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Müdür Karagözlü Başkan Yılkın ve ekibini okulu gezdirerek hem anlattı hem gözlemlemelerini sağladı. “Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, hem engelli öğrencilere hem de onların annelerine eğitim veriyor. Engelli öğrenciler sosyal iletişim becerilerini geliştirirken, anneler de okulda açılan çeşitli kurslara katılarak zamanlarını değerlendiriyor. Ayrıca anneler kurslara katılarak yapmış oldukları ürünlerini satarak aile bütçelerine de katkıda bulunuyorlar bu da bayanlarımızın kendileri ne olan öz güvenlerini bir kat daha artırıyor. Okulumuz da şu an 91 öğrenci 44 öğretmen eşliğinde eğitim veriyoruz. Bizim önceliğimiz öğrencilerimizin bağımsız hareket edebilmeleridir. Kendi başlarına işlerini halledebilecek duruma gelebilmeleri için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın “Bugün bizim için farklı bir kazanç ve mutluluk oldu. Yavrularımızın eğitim alırken Annelerinin de yanlarında olması bizleri sevindirdi.  Güçlü ve dinamik bir yapıya sahip devletimizin yaptığı yasal düzenlemelerle, engellilerin sosyal, ekonomik, kültürel hayata katılmasına ilişkin yaptığı çalışmalar her geçen gün gelişiyor. Hendeğimizde de bunun yansımalarını görüyoruz. Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi  de, bunun imzalı halidir. İstihdam, sağlık hizmetleri, bakım ve sosyal güvenliğe ilişkin sorunlarının çözümünde gücünü her daim hissettirerek, duyarlılık ve farkındalık oluşturma yolunda ilerlemeye devam edecektir.

Bu vesileyle Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi  Müdürümüz  Orhan Karagöze bizi ağırladığı ve bilgilendirdiği ve dahası yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.  Okulumuzdaki öğretmenlerimize de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”.  Dedi.  



Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184