Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Hazır

Gelecek Partisinde Kadın Kolları Yasemin Kunyalı’ya, Gençlik Kolları Furkan Dural’a emanet.

Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Hazır


Gelecek Partisi tüm Sakarya’da olduğu gibi Hendek’te de teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir hızla tamamlıyor.

Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatında İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yasemin Kunyalı, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ise Furkan Dural atandı.
Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, İl Kadın Kolları Başkanı Nagihan Özmen, İl Dış İlişkiler Başkanı ve İlçe Koordinatörü Ayhan Güler, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Musa Akıcı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bir araya geldiği Hendek teşkilat binasında ilan edildi.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kunyalı, yetki belgesini İl Kadın Kolları Başkanı Nagihan Özmen’den, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Dural ise belgesini Siyasi İşler Başkanı Uğur Kanat’tan teslim aldı.

Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının siyasetteki önemine dikkat çekerek, görevi aldığımız günden bu yana Hendek teşkilatımız çok güzel mesafe kat etti. Bugün de kadın ve gençlik kolları başkanlarımızın atamasını yaptık. Yasemin ve Furkan Başkanlarımızı tebrik eder, görevlerinde üstün başarılar dilerim. Partimiz için, Sakarya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gelecek partisi Hendek teşkilatı teşkilatlanma adına çalışmalarını hızla sürdürmekte olup, aynı zamanda ilçemizde vatandaşlarımızın samimi bir şekilde yanındayız.
Herkese kapımız açık

Delege çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizde Partimize pozitif teveccüh var ve katılım sağlayacak tüm İlçe halkına kapımız açık diyen Akıcı, katılım sağlayan İl başkanı, İl Başkan yardımcısı ve İlçe teşkilat yöneticilerine teşekkür etti.

İlçe Siyasetine olumlu katkı

İl Başkan yardımcısı Hendek koordinatörü Ayhan Güler, Gelecek Partisi Hendek Teşkilatında yeni görev alan dava arkadaşları Yasemin Kunyalı ve Furkan Dural'ı tebrik edip başarılar dileyerek atanan yeni Başkanlara güvendiklerini ve İlçe siyasetine olumlu katkı sağlayacaklarına inandığını belirtti.
İlçe Başkanı Musa Akıcı’nın İlçemizde teşkilatlanma adına yoğun çaba ve efor sarf ettiğini ve her daim İlçe Başkanının yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, törene katılım sağlayan İl Başkanı ve İl Başkan yardımcısı ve Parti yöneticilerine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184