KAZIMİYE’DE COŞKULU KARŞILAMA

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

KAZIMİYE’DE COŞKULU KARŞILAMA


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ,İlçe Başkanı Atilla Tezgel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını  Kazımiye Köyünde coşkulu kalabalık karşıladı.

Büyük bir coşku havai fişek ve meşaleler ile karşılanan Babaoğlu kısa bir selamlamanın ardından vatandaşlara seslendi.

Fazla oy aldık diye çöp konteynırlarını kaldırdılar

Geçtiğimiz dönem seçimlerde MHP Kazımiye Köyünde fazla oy aldı diye çöp konteynırlarını kaldırdılar diyen Babaoğlu “ Belediyenin bu tür davranış ve tavırları Vatandaşlarımızın daha çok tepki göstermesine neden oluyor.Köyün kendi mal varlıklarının değerlendirme hususu kendine ait olacak. Her ne kadar tapusu belediyeye ait olsa da bu yerler köy halkının isteği doğrultusunda kullanılacak.Yapılan hizmetlere kimse bir şey demiyor.Başkanımız yapmıştır. Bayraktepe’yi, HGM’yi, Pazar yerini ve çay rekreasyon projesinin bir kısmını yapmıştır Allah razı olsun .Ama ben belediyenin işinin düğün salonu yapmak yada bir havuz inşa etmek olduğunu düşünmüyorum. Bunlar belediyenin işi değil . Daha kanalizasyonu olmayan Hendek’te bir dünya yer var merkezde.

Belediyenin işi düğün salonu veya havuz yapmak değil

Ben Kemaliye mahallesinde oturuyorum kanalizasyonlar yağmur yağdığında taşıyor. 1977 yılında yapılan altyapı kullanılıyor.Üstüne yeni imara açılan yerlere ilave tesisler yapılıyor. Bunları biliyoruz ama tabi ki siyaseten bakıldığın da üstteki yapılar daha çok reklam olduğu için başkanımız bu tür  hizmetlere ağırlık veriyor. Bizim işimiz o değil Bayraktepe tesisimizden halkın yüzde kaçı faydalanıyor.Halkın ihtiyacı Bayraktepe tesisimi değil.Daha yolu olmayan mahallelerimiz var şimdi yeni yeni seçim yatırımı diye yapılıyor.Bu tür makyajlara kanmayın inşallah halka hizmetin ne olduğunu Turgut Babaoğlu gelince göreceksiniz .Hakikaten vatandaşımız çok sıkıntılı.İçimizdeki , etrafımızdaki ve benim etki alanımdaki insanlar tehdit altında.İlla başkan yapıyor demiyorum , birileri yapıyor.Ama bu baskılar bizi birbirimize kenetliyor. Hangi partiden olursanız olun şu an birlik beraberlik zamanı buradan firesiz çıkmak istiyoruz. Tüm Hendek hizmetin ne olduğunu görecek Kazımiye mahallesine çok amaçlı tesis yapacağız.

Biz yarım kalanları da bitireceğiz

Babaoğlu konuşmasına şu ifadeler ile devam etti.”Başkan projeleri yok sadece bizi eleştiriyor diyor.Alın size proje koyduk önlerine  en azından ben bir dönem içerisinde bu projeleri yapacağım .Kendileri 2009’da 15 tane proje koymuşlar.Bunların 3 tanesi  yada 4 tanesi başlamış daha bitmemiş.Biz başladığımızı bitireceğiz , hatta onların yarım kalanlarını da bitireceğiz söz veriyorum .Arkadaşlarımın bana verdiği bilgiye göre Belediye Başkanı Ali İnci,demiş ki  buradaki evleri yıkacağız, yolları genişleteceğiz. Yıkılmasını istemiyorsanız Turgut Babaoğlu’nu getireceksiniz .31 Mart’ta Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür edeceğiz.Kendisine güzel bir tören düzenleyerek uğurlayacağız ”dedi.

 Kazımiye Köyü gençleri Babaoğlu’nun konuşmasının devam ettiği sırada Havaii fişek gösterisine başlayınca ,Babaoğlu ,Kazımiye Başkanlık kutlamalarına erken başladı sözleri vatandaşları coşturdu.

Konuşmaların ardından Babaoğlu’na yoğun ilgi gösteren Kazımiye halkı kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184