Kentsel Dönüşüme Çözüm Sözü

Çay simit eşliğinde Terminal Taksi çalışanları ile buluşan Ak Parti ekibi çalışanların önerilerini dinleyerek Hendek’in sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulundu.

Kentsel Dönüşüme Çözüm Sözü


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Terminal Taksi durağını ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Hendek’in başlıca sorunlarından biri Kemaliye Mahallesindeki kentsel dönüşüm projesidir. Bu konuda incelemeler yapacağımızın ve sorunu çözüme kavuşturacağımızın sözünü veriyoruz. Ak Parti’nin Türkiye’ye, Hendek’e kazandırdığı değerler ve hizmetler ortada. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken ortaya çıkan ve çıkabilecek sorunları da ivedi ve hakkaniyetli olmak kaydıyla çözüme kavuşturmak zorundayız ve kavuşturuyoruz da.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkan adayımız Ali Kemal Sofu’nun yoğun mesai ve katkılarıyla Kemaliye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ortaya çıkan anlaşmazlıklar hak sahiplerinin menfaatleri yönünde en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır, hemşerilerimiz müsterih olsunlar ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184