Kimseye Diyet Borcum Yok

İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kimseye Diyet Borcum Yok


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, ben seçim kampanyası için kimseden trilyonlarca lira yardım almadım. Kimseye diyet borcum yok. Bugüne kadar da kimse “Ben Ahmet Mercan’a gittim ve benim sıkıntımı çözmedi” diyemez diye konuştu.

Gündüz Esnaf ve Vatandaşları ziyaret ederken, akşam ise köy ve mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.
Kendimden eminim

Önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Mercan, bir tane insan bulun. Ahmet Mercan siyasetten çıkar sağladı, menfaat sağladı diye. O gün siyaseti bırakırım. Yine bir tane insan bulun. Ben başka partiden olmama rağmen Ahmet Mercan sıkıntımı çözmedi diye. O gün yine siyaseti bırakırım. Burada ne konuştuysam, Hendek’in her mahallelerinde bu sözleri söyledim. Bir tane bu sözü söyleyenle karşılaşmadım. Ben kendimden eminim. Böyle bir geçmişim var. Bu da geleceğimin teminatıdır diye konuştu.
Gelir çok, hizmet yok

Hendek Belediyesi’nin geçmişte çok büyük gelir elde ettiğini de anlatan Ahmet Mercan, Hendek Belediyesi hiç hizmet üretmedi demiyoruz. Ama çok büyük eksiklikler var. O kadar büyük bütçe gelirleri elde etti ki. Bu gelirlerle Hendek’in hiçbir sorununun kalmamış olması gerekiyordu. Ama bugün birçok köyü yolunda asfalt yok. Köylerin çoğunda çocuk parkı ve gençlerin spor yapacakları alanlar yok. Sadece Ak Partili meclis üyelerinin köylerine bazı çalışmalar yapıldı. Ak Partili değilsen, köyde veya ilçe merkezinde, hiçbir sorununuz çözülmedi dedi.
Rozeti çıkaracağız

Seçim çalışmaları sırasında kimseden tek kuruş para almadığını anlatan Ahmet Mercan, biz öyle trilyonlarca lira para almadık kimseden. Dolayısıyla kimseye diyet borcumuz yok. Biz mütevazı şekilde kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Seçildikten sonra rozeti de çıkaracağız. Asla partizanlık yapmayacağız. Geçmişte yaptığımız gibi bize oy veren veya vermeyen herkesin başkanı olacağız. Herkesin derdini dinleyeceğiz ve sıkıntılarını çözeceğiz ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184