Köprübaşı Babaoğlu’nu Başkan Gibi Karşıladı

Soğuk havaya rağmen Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu sıcak ve coşkulu bir şekilde Başkan gibi karşıladılar.

Köprübaşı Babaoğlu’nu Başkan Gibi Karşıladı


Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Hendek Boğazspor Kulübü Başkanı Mahmut Kara ve Yönetimi’ni ziyaretinden sonra Köprübaşı Mahallesi’nde Boğazspor Futbol Sahası’nda vatandaşların havai fişeklerle karşılamasıyla coşkulu bir miting gerçekleştirdi.
Köprübaşı Mahallesinde Babaoğlu rüzgârı

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Sarıbayır’a bir şehir giriş kapısı yaptıracağız, İlçemize yabancılar geldiğinde bir şehre girmeyi bırakın çıkarken bile fark etmiyorlar maalesef. Bu mahallenin ilçemizin geneline göre yeterli ve adil hizmet almadığının farkındayız. Okul ve sağlık ocağı sıkıntımızı biliyoruz. Mahallemizin çocuklarının Nuriye İlkokulu’na ya da servislerle uzak okullara gitmeye çalıştığını da biliyoruz. Asfaltlandırma çalışmaları da bu mahallede yıllardır ertelenmiş durumda, en son yıllardır atıl olan Eski Düzce Caddesi’ne Sayın Başkan İrfan Püsküllü bir çalışma yaptı, Allah ondan razı olsun. Ondan başka da bir çalışma maalesef bu mahallede yok.
Sosyal projelerimiz hız kazanacak

Yine bizim dönemimizde Sosyal Projeler hız kazanacaktır. Uzak mahallelere yapacağımız dolayısıyla bu mahalleye de yapacağımız MAKSEM (Mahalle Konağı ve Sosyal Eğitim Merkezi) projemizle; içerisinde gençler ve kadınlar için eğitim dersliklerinin bulunduğu, yine gençlerimiz için spor alanlarının, çocuklarımız için oyun alanlarının bulunduğu projemizin biri de burada yapılacaktır. Bu konuda bütçe çalışmalarımız ve fizibilitemiz hazırdır. Yine bu mekanlarda muhtarlarımızın da ofisleri bulunacaktır. İnşallah en kısa zamanda bu projeyi Köprübaşı mahallemizde de hayata geçireceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Köprübaşı ve tüm mahallelerimiz eşit bir şekilde hizmet alacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın dedi.

Bayan Başkan Yardımcısı

Belediyemizde 5 Başkan yardımcısı var diyen Babaoğlu, hepsi birbirinden değerli arkadaşlar ancak Belediyemizde bir tanede bayan Belediye Başkan yardımcısı olmazsa olmazımız. Bayanların sorunlarını dinleyen,  bayanlarla aynı dili konuşabilen ve çözüm odaklı projeler oluşturabilecek liyakatlı bir bayan belediye başkan yardımcımız olacak. Bayanlar bizim başımızın tacı diyerek bayanlara pozitif ayrımcılık yapacağını söyledi.
Sandıkları patlatalım

Köprübaşı mahallesinden şahsıma küçümsenmeyecek oy verdiniz ancak bundan sonra sizlerden Turgut Babaoğlu olarak sandıkları patlatmanızı istiyorum sözleri mahalle halkı dakikalarca tezahüratlarla desteklediler.

Babaoğlu konuşmasında 31 Mart’ta muhtarlık seçimlerinin de gerçekleşeceğini belirterek mahalle muhtarlığına aday olan muhtar adaylarını isimleri ile anons ederek başarı dileklerinde bulundu.

Babaoğlu konuşmasının ardından Vatandaşlarla hasbihal etti ve horon oynadı.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184