KÖYLER HİZMET AÇISINDAN EKSİK KALDI

Babaoğlu, köylerin hizmet konusunda eksik kaldığını söyledi.

KÖYLER HİZMET AÇISINDAN EKSİK KALDI


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüdaverdi Bahadır, Cengiz Şişman ve Osman Güney Umre’den dönen Yavuz Şeker’i evinde ziyaret ettiler.

Umre’den dönen Yavuz Şeker’i evinde ziyaret eden Babaoğlu daha sonra gündüz kapı kapı dolaştığı Kargalı Yeniköy’de vatandaşların talebi üzerine akşam toplantısı gerçekleştirdi. Babaoğlu, köylerin hizmet konusunda eksik kaldığını söyledi.
Kargalı Yeniköy’de kahvehanede bir araya gelerek Köy ziyaretlerinde vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen Babaoğlu, göreve geldiklerinde adalet ve hakkaniyet çerçevesi içeresinde hizmet edeceklerini belirterek vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşlardan destek isteyen Babaoğlu, köylerde yapacakları projelerle ilgili kısa kısa bilgiler verdi. Babaoğlu Kargalı Yeniköy’de yaptığı konuşmada yeni büyükşehir yasası ile köylerin karşı karşıya kalacağı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir yasasıyla tarlaların arsa statüsüne gireceğini vurgulayan Babaoğlu, Burada yapılacak yapılar için artık vatandaşlarımız ruhsat, imar, zemin etüdü ve yapı denetimlerine tabi olacaklar diyerek bilgi verdi.
Belediyelerin halka hizmet etme yeri olduğunu belirten Babaoğlu, Belediyelerde halka zorluk çıkartılmaması gerektiğini vurguladı.

Babaoğlu şöyle konuştu; Bizler göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza yetkilerimiz çerçevesinde kolaylıklar sağlayacağız. Adaletsizlikleri ortadan kaldıracağız. Kargalı Yeniköy ilçemize çok yakın olan köylerimizden biri. Ancak bu köyümüzde bile vatandaşlarımız hizmet alımında ise çok geri bırakılmış.

Bizler göreve geldiğimizde öncelikle ekibimizle birlikte sorunları ve vatandaşlarımızın taleplerine öncelik vererek hizmet edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184