MAHALLE BAŞKANLARI REFERANDUM İÇİN TOPLANDI

Ak Parti Hendek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için eğitim çalışmalarına Mahalle Başkanları ile devam ediyor.

MAHALLE BAŞKANLARI REFERANDUM İÇİN TOPLANDI


Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve SKM Başkanı Furkan Kılıç ile birlikte Mahalle Başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için bilgilendirme yapıldı. Genel merkezden gelen bilgiler Mahalle Başkanlarına bildirildi.

Ak Parti Hendek Teşkilatında yapılan toplantıda Mahalle Başkanları mahallelerinde referandum öncesi ile ilgili yaşadıkları olumlu  ve olumsuz durumlar, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve SKM Başkanı Furkan Kılıç a ilettiler.

Sofu Yaptığı Acıklamada " Zaman zaman teşkilatlarımızda Mahalle Görevlilerimiz Sandık Görevlilerimiz ve  gönüllülerimizle  toplanıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gerek bizim sahada yaşadığımız tecrübeleri gerekse genel merkezden gelen bilgileri anlatacağız . 16 Nisan Referandum tarihine kadar bütün mahallelerimize bilgilendirme broşürlerimizi dağıtıp , dağıtım öncesi ve sonrası oluşan kanaatleri olumlu olumsuz bilgileri tekrar Mahalle Başkanlarımızın vasıtasıyla öğrenip , koordineli bir şekilde diğer Mahalle sorumlularına ve Genel Merkeze bildireceğiz. " dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184