MEHMET KEÇEOĞLU 1.MAYIS MESAJI

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet KEÇEOĞLU, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. KEÇEOĞLU, mesajında şunlara yer verdi:

MEHMET KEÇEOĞLU 1.MAYIS MESAJI


Ülkemizin ilerlemesinde, gelişmesinde kalkınmasında temel yapı taşı rolü oynayan, tarlalarımızda, fabrikalarımızda, tersanelerimizde, maden ocaklarımızda ve daha pek çok hizmet alanında çalışan emektarlarımızın da katkılarıyla bugün Dünya gücü olma yolunda ilerliyoruz.

AK Parti Hükümeti olarak, Sayın Başbakanımızın üstün çabalarıyla emekçilerimizin hayat standartını yükseltme yolunda çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İşçilerimizi, emeğin kutsallığına yakışır en iyi standartlara ulaştırana kadar da durmaksızın çalışacağız.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü emeğin öneminin vurgulanması açısından toplumumuzda önemli bir yere sahiptir. Dünyada ve Türkiye’mizde işçilerimizin ve her türlü emek sahibinin bu günü huzur ve güven içerisinde, kargaşa ve gerginlikten uzak bir bayram havasında geçirmelerini temenni ediyorum. Bu günün bir bayram gibi kutlanması hususunda her kesimden vatandaşımızın gerekli hassasiyeti göstermesini, refah ortamımızı zedeleyici durumların oluşmamasını, geçmişteki hatalarımızdan, acılarımızdan ders almamızı ve tekrarlanmamasını diliyorum.
Tüm çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyor, bugünün kaostan ve provokasyondan uzak, adına yakışır bir biçimde bayram havasında geçmesini temenni ediyorum.




Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184