Mercan, Çağlayan Mahallesinin Taleplerini Dinledi

İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Necatipaşa (Çağlayan) Mahallesinde Vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mercan, Çağlayan Mahallesinin Taleplerini Dinledi


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, seçim çalışmaları kapsamında Necatipaşa (Çağlayan) Mahallesinde Vatandaşlar ile buluşarak taleplerini dinledi.

Mahalle Halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda kadın ve erkek bir çok Mahalleli Mahalle kahvesinde bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen toplantıda Mercan, Mahalle sakinlerinin dile getirdiği Mahallenin isminin tekrar Çağlayan Mahallesi olarak değiştirilmesi, değişen Muhtarlık sınırlarının tekrar eski hale getirilmesi, altyapı, bakım onarım çalışmaları, yarım kalan dere ıslahı çalışmaları, sekiz yıllık okul projesi, elektrik  trafo bakım onarımları ve özellikle Mahallede bulunan fabrikalarda mahalle sakinlerine iş imkanı sağlanması konularında gelen talepleri değerlendirdi.

Projelerimde var

Taleplere samimi şekilde cevaplar veren Mercan, ben hiç bir zaman yerine getiremeyeceğim hiç bir şey için vaat vermem. Bu söylediklerinizin hepsi zaten benim projelerimde var ve bunların hepsini yerine getireceğim diye konuştu.

Kararlılık İyi Parti’de ve Millet İttifakındadır

Mahalleli ile istişarelerde bulunan Mercan, desteklerinizi bekliyorum. Emin olun Hendek çok daha yaşanır bir refah seviyesine ulaşacak. Şu anda bu kararlılığa sahip tek Parti İyi Parti ve Millet ittifakıdır diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184