Mercan Çalışmalarına Hız Verdi

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, seçim çalışmalarına hız verdi.

Mercan Çalışmalarına Hız Verdi


Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başlayan Mercan, akşam saatlerinde ev ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Hedefimiz hizmet, İttifakımız Millet

Beraberinde İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İyi Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yöneticileri, CHP Hendek İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf ve Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Mercan, projeleri hakkında bilgiler verdi. Hedefimiz hizmet, ittifakımız Millet diyen Mercan esnaflardan destek istedi.
Geçmişimiz geleceğimizin teminatıdır

Esnaf ziyaretlerinin ardından Hendek Yenimahalle'de Balcı Ailesinin misafiri olan Mercan, kendisine ve birlikteliğimize katılım sağlayan tüm misafirlere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hendek, 85 bin Nüfusuyla Sakarya'nın oldukça büyük önem taşıyan bir İlçesi. Belediye hizmetlerinin Mahallelerimize, Vatandaşlarımıza ayrım yapılmaksızın ve yeterli seviyede ulaşabilmesi için Belediye Başkanlığına talibiz. Seçimlerde karar verirken adayların geçmişlerinin mutlaka incelenmesinin şart olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim geçmişimiz, geleceğimizin teminatıdır ve aynasıdır. Amacımız, Hendek Halkı'nın refah ve huzurudur. Belediye Başkanlığı bizim yönetimimizde hiç bir zaman rant kapısı olmayacaktır, hizmet kapısı olacaktır diye konuştu.
Sorunları çözülmeyen hiçbir Mahalle olmayacak

Hendek Şeyhler Mahallesini ziyaret eden Mercan, Mahalle sakinlerine yoğun ilgileri, misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için çok teşekkür ediyoruz. Bizim Başkanlığımızda Hendek'te hizmet gitmeyen, sorunları çözülmeyen hiç bir Mahalle kalmayacak. Destekleriniz için sağ olun var olun. Emin olun, Hendek çok iyi olacak diyerek Mahalle halkının desteklerini istedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184