Mercan Puna’dan Seslendi

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Puna Mahallesinde Vatandaşlarla bir araya geldi.

Mercan Puna’dan Seslendi


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, seçim çalışmaları kapsamında Hendek Puna Mahallesinde Vatandaşlara açık havada hitap etti.
Soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen Mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mercan’ın programın sunuculuğunu Yavuz Kılıç Konuk yaparken, Mercan’ı İyi Parti Merkez Yüksek İstişare Kurulu Üyesi M. Danyal Hergünsel, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, CHP Sakarya Eski Milletvekili Adayı Ramazan Öge ve CHP Hendek Eski Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Eray Ardıç eşlik etti.

Siyaseti bırakırım

20-25 yıldır Hendek'te siyaset yapıyorum diyen Mercan, Siyasi hayatım boyunca hiç bir şekilde  şahsî menfaat sağlamadım. Hendek Halkına hizmet vermek için Siyaset yaptım. Her Mahalle ziyaretimde söylüyorum. Bir kişi çıksın, Ahmet Mercan kendi menfaati için siyaset yaptı desin, siyaseti bırakırım. Oy vereceğiniz adayları iyi tanıyıp değerlendirin. 31 Mart Seçimleri Hendek için çok önemli diye konuştu.
Kesimhane açılacak

Hendek'te mezbahanenin kapalı olduğunu dile getiren Mercan, kasaplarımız hayvanlarını Sakarya'da kestiriyor. Bu kesimhaneyi de yandaşları işletiyor. Bunun sözünü veriyorum. Hendek'te kesimhane açılacak!

Kanalizasyon ve Altyapı

Puna Mahallesinde kanalizasyon sorunu olduğunu dile getiren Mercan, kanalizasyon hizmetleri, Belediyenin asli görevleri arasındadır. Bizim başkanlığımızda Puna Mahallesi'nin kanalizasyon sorunu olmayacak diye konuştu.

Partizanlık bitecek

Göreve geldiklerinde Partizanlık bitecek ve Belediyenin kapıları Vatandaşlarımıza her daim açık olacak diyen Mercan, proje dosyamızdaki bütün maddeleri gerçekleştireceğiz diye konuştu.

Program sonunda Mercan Vatandaşlardan gelen sorulara tek tek cevap verdi.


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184