Mercan ve Özkoç Hendekli Gençlerle Buluştu

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Hendekli Gençler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Mercan ve Özkoç Hendekli Gençlerle Buluştu


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Hendek’te iki ayrı cafede düzenlenen kahvaltı programlarında Gençler bir araya geldi.
Her iki mekânda da düzenlenen kahvaltı programına CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetimi, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yönetimi, Partililer ve çok sayıda Genç katıldı.

İki ayrı mekânda düzenlenen kahvaltı programlarında konuşan Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Millet ittifakını oluşturan CHP ve İyi Parti Gençlik Kollarımızın organize ettiği kahvaltı programına hoş geldiniz.
Bir oy bile çok önemli

Hepinizin bildiği gibi 31 Mart’ta mali seçimler var, Hendek Belediye Başkanını seçecek.  Bu seçimler Hendek halkı için önemli. Biliyorsunuz Hendek halkına ulaşan bütün hizmetler Hendek Belediyesi kanalı ile gerçekleşiyor. Hendek belediyesi başkanlığı seçimlerinde hepiniz oy kullanacaksınız. Öncelikle şunu söyleyeyim, bir oyun çok önemi var. Mutlaka iyice düşünerek adayları tartarak adaylar arasında en iyisini bulmaya gayret etmenizi istiyoruz.

Bir ders vermenin zamanı geldi

16 yılın iktidarında biz gezdiğimiz köylerde, kahvelerde, esnaflarda gördüğümüz şu insanlar gerçekten büyük bir geçim sıkıntısı içinde, çarşıdaki, haldeki, marketlerdeki fiyatları biliyorsunuz. Bir liralık ıspanak beş lira olmuş. Elektrik doğalgaz, faturaları yükselmiş, esnaflar kiralarını ödeyemeyecek duruma gelmişlerdir. Toplumun her kesimi geçim sıkıntısı içerisinde. 16 yıllık iktidarın sonunda ülkenin geldiği durum bu. Bu iktidara dur demenin zamanı geldi. Bu secimler de bunlara bir ders vermemiz lazım. Bu dersi verdiğiniz zaman bunlar bu seçimlerde oy kaybedecekler, belediyeleri kaybedecekler, bir ders almış olacaklar, seçimin sonunda Tayyip Erdoğan çıkacak balkon konuşmasında diyecek ki Vatandaşların verdiği mesajı aldık insanlar gerçekten geçim sıkıntısı içersin de. Bunların tedbirlerini alacağız diyecekler. Eğer alırlarsa bütün ülke nefes alır, almazlarsa arkasından genel seçimler gelir buda Ak Parti İktidarının sonu olur.
Adaletsiz yönetim

Bakın hepiniz gençsiniz. İş arayan gençler var, bugün bütün fabrikalar Hendek Belediyesinin denetimin de. Oraya işe gireceklerin hepsi Ak Partiye üye olmak zorunda, oda yetmiyor bütün mitinglerine katılacaksın, bir iki yıl tam bir Ak partili olarak kendini ispat etmedikten sonra hiçbir fabrikada iş bulma şansı yok. Burada Liyakatin hiçbir önemi yok, tam bir adaletsiz yönetim var.

Bizim Hendek Belediyesini kazandığımız zaman yapacağımız şu. Bütün fabrikalarla güzel diyaloglar içerisinde olacağız. Buralara hak eden insanların girmesini temin edeceğiz. Gençlerimize iş imkânları sağlayacağız. Bu seçimlerde Ak Parti iktidarına ders verelim bunlardan kurtulmuş olalım.

16-17 Bin oy ile seçime başladık

Adil yönetim Biz Hendek Belediyesini kazandığımız zaman burada adil bir yönetim olacak, beyaz masa, siyah masa başkan nerde dediğiniz zaman bugün başkana ulaşmanın imkânı yok. Ona rağmen Hendek’teki seçimlerde bizim yine rakibimiz Ak Parti. Çünkü Ak Partin’in iktidar imkânları geniş ve iktidar partisi. İyi Partinin Hendek’te 5500 oyu var, CHP’nin 5500 oyu var, MHP ile birlikte hepsi beni iyi tanır, hepsi benim kardeşlerim onların yüzde yetmişi benim yanımda yer alır. Biz 16 -17 bin oyla zaten seçime başladık. Dediğim gibi Ak Parti seçmeninde müthiş bir kırgınlık var, köylerde kahvelerde görüyoruz yüzde kırkı ak partiye bu seçimlerde oy vermeyeceğiz diyor. Ak Partili seçmenin kendisi söylüyor bunu daha önce böyle bir şey duymazdık bunlarında bu oylarını aldığımız zaman inşallah bu seçimleri kazanacağız diyerek sözü CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a bıraktı.
Bu Ülkeyi teslim almak isteyenler var

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, selamlama konuşmasının ardından burada toplanan bu gençlik benim içimi kabartıyor. Bu Gençliğin bir tek anlamı var, kim ne kadar gayret ederse etsin ne yaparsa yapsın bu ülke asla teslim olmayacak. Bu Ülkeyi teslim almak isteyen insanlar var. Kendi menfaatleri ve kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar. Bir zamanlar Türkiye Cumhuriyetini yok etmek parçalamak tüm Vatan toprağımızı bölüşmek için bir araya geldilerse şimdi de orta doğudaki tüm Müslümanları katletmek, yok etmek ve ellerindeki zenginliği alıp kendi Ülkelerine götürmek için her şeyi yapıyorlar. Irakta bunu yaptılar, Libya’da, Mısır’da ve Suriye’de bunu yaptılar.

17 yıldır Ülkede tek bir fabrika açılmadı

Değerli genç arkadaşlarım şunu iyi bilmenizi istiyorum sizin anneleriniz ve babalarınız sizin Mürvetlerini görmek için yok pahasına çalıştılar. Emekli olmak istediler, emekli yapılmadılar. Evlerine çocuklarının ceplerine harçlık koymak istediler ama 17 yıldan beri bu Ülkede açılan tek bir fabrika olmadı. Bu Ülke tarım alanında zengin ve bereketli topraklara sahip olduğu halde, yurt dışına gittiler arazi kiraladılar orada yetiştirip Ülkeye getirip sizin anne babalarınızın ektiği alanları ve toprakları devre dışı bıraktılar.

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var

Sizin anneleriniz babalarınız bir tek şey istiyor. Evladım okusun, iş sahibi olsun, içinde iman olsun, vatan sevgisi olsun. Benim evladım eğer bir gün Vatanı korumak için görev düşer de şehadeti önüme gelirse başım dik olsun diye sizleri yetiştiriyor. Bu Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var, bu Ülkenin ayrışmaya değil birlikte ve beraberce büyümeye ve güçlü bir Türkiye olmaya ihtiyacı var.
Vatan, Millet, Sakarya

Eğer bu Ülkenin çocuklarını ayrıştırırsak, gençlerini karşı karşıya getirirsek bu ülkenin gençlerini iş sahibi yapmaz ele güne muhtaç edersen bu ülke parçalanır. İşte İyi Parti, işte Cumhuriyet Halk Partisi. İki farklı Parti ama onları birleştiren tek bir şey var, Vatan, Millet, Sakarya. Başka bir şey yok yüreğimizde. Hep birlikte yanlışlarımızdan ayrılacağız, birbirimize sarılacağız.

Dürüst insanları görev başına getirmek gerekiyor

Güvendiğimiz, inandığımız, ihanet etmeyecek, çocuklarının gözünün içine baka baka yalan söylemeyen insanları, onlara imkân verecek insanları görev başına getirmek gerekiyor. Bunun için dürüst olmak gerekiyor, bunun için Vatansever olmak gerekiyor. Bu Vatanın savunma sanayinin bel kemiği olan tank palet fabrikasını götürüp katar ordusuna satarsan bu Ülkeye ihanet ediyorsun demektir. Ahmet Mercan abimiz bu topraklarda doğdum, bu topraklarda öleceğim, hiçbir çocuğumun gözüne bakıp yalan söylemeyeceğim, Hendek’i bu zenginlikler büyüteceğim ve eşit olarak paylaştıracağım diyor. Artık, Hendek’in çocukları benim çocuklarım diyen bir Başkanı göreve getirmek gerekiyor.
Güçlü bir Türkiye, güçlü bir Sakarya

Siyaset Ülkeyi yönetmekle, diploması uluslararası ilişkiler ile olur. Ülkenin varlığı ve bütünlüğü Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerinin birleştirilmesi ile olur, siz buna sahipsiniz. Bu yüreğe, bu kana, bu imana sahipsiziniz. Birbirimizle kucaklaşmanın yolunu bulacağız. Güçlü bir Türkiye, güçlü bir Sakarya için elimizden geleni yapacağız. Allah bizi çıktığımız bu yolda utandırmasın, Milletimizin başını önüne eğmesin. Bizleri de her türlü yalandan ve çıkardan korusun. Ve size hizmet etmeyi Ahmet Mercan Başkanımıza ve bizlere nasip etsin.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184