Mercan Yeşiller Mahallesinde

Ahmet Mercan Hendek Yeşiller mahallesinde kahvehane ziyaretinde konuştu

Mercan Yeşiller Mahallesinde


Mercan konuşmasında Hendek’i n çözüm bekleyen meselelerine değindi ‘’biliyorsunuz 31 Martta mahalli seçimler var Hendek’te organize sanayi kurulmasından itibaren Hendek’te hızlı gelişme oldu.

Organize sanayinin gelişmesi ile yeni ihtiyaçlar doğacak yeni sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliriz. Hendek belediyesinin bugünden oralar için yeni hazırlıklar yapması lazım, yeni imar planlarının hazırlanması lazım, altyapı çalışmalarının bugünden başlanması lazım ki hızlı nüfus artışına cevap verebilsin.

 

Hendek’te 20 yıldır Ak Parti yönetiyor elbette ki  hizmet verdiler  ama Hendek’te çok ciddi eksiklikler var. Hendek’in bütün mahallelerini gezdik gördüğümüz şu, asfalt bazı mahallelerde yapılmış ama çok bozuk yollar var zor gidiyorsunuz. Mahallelerde geçlerin spor yapacağı alan yok, top sahaları yok, basketbol sahaları yok, yine köylerde çocuk parkları yok. Bazı köyler hala içme suyu sıkıntısı çekiyor. Bazı Mahallelerin kanalizasyon sıkıntıları var ve sorunsuz mahalle yok denecek kadar az.  Bunların hepsine Hendek belediyesi cevap verebilir ihtiyaçlarını karşılayabilirdi.

Hendek belediyesi yapmış olduğu ciddi gelirler halka yansıtılmadı’’ şeklinde konuşarak meseleleri anlattı . seçimler için destek isteyen konuşmada bulundu.

Mercan gittiği her yerde sorunları dinleyerek çözümler için notlarını tutuyor.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 11:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 5 yıl Önce

ahmet mercan çok kültürlü kaliteli bir insan hendek belediye başkanlığının bence favori adayıdır.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184