Mercan’dan Gövde Gösterisi

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan projelerini açıkladı.

Mercan’dan Gövde Gösterisi


İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan’ın projelerini açıkladığı aday tanıtım toplantısı, Hendek Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Toplantıya İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, İlçe Başkanları ile CHP ve İyi Partili yüzlerce Partili ve Hendekli katıldı.
Sakarya’nın en büyük sorunu

Büyük bir coşkunun yaşandığı toplantıda ilk olarak kürsüye gelen İyi Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, deprem zamanı Hendek’te görev yaptığını hatırlatarak, kendimiz Hendek Ailesinin bir ferdi olarak görmekten büyük bir onur duyuyorum diye konuştu. Sakarya’nın en büyük sorununun adaletsizlik, vizyon eksikliği ve halkın yöneticilerine güven duymamaları olduğunu belirten Uzm. Dr. Cihan Kolip, bizler Allah’ın izniyle göreve gelirsek, şehrimizi adaletle yöneteceğiz, sevgiyle halkımızı kucaklayacağız, birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir köy görüntüsünde olan Sakarya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizlerin yolu Hak ve Adalet Yoludur. Vizyonumuz Mustafa Kemal Atatürk’tür diye konuştu.

Hendek’e sihirli bir el değecek

Belediye Başkanı olmaları durumunda Sakarya’ya ve Hendek’e sihirli bir el değeceğini de anlatan Uzm. Dr. Cihan Kolip, hem Mustafa Kemal Atatürk’ün eli değecek. Hem de kadınlarımızın sihirli elleri değecek. Çünkü Bizler hiçbir zaman her şeyi biz biliriz demiyoruz. Ortak akılla, gençlik ve kadınlar meclisleri kurarak, şehrimizi hep birlikte ele verip yöneteceğiz ifadelerini kullandı.
Milletvekili Dikbayır

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise Cumhur ittifakını ağır cümlelerle eleştirdiği konuşmasında, Sakarya Büyükşehir’de ve Hendek’te de seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirterek, Hendek’teki Adayımız Ahmet Mercan’a da Büyükşehir’deki Adayımız Cihan Kolip’e de inanıyoruz. Hendek’i ve Sakarya’yı en iyi şekilde yöneteceklerini de biliyoruz. ben ve Genel Başkanımız sonuna kadar arkasındayız diye konuştu.

Aramıza nifak sokulmasına izin vermeyin

31 Mart’ta Muhtar, Belediye Meclisi, Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçileceğini de anlatan Milletvekili Dikbayır, Ülkede beka sorunu var diyerek, bizi bölmeye çalışan, kendilerine oy vermeyecek insanlara hakaret eden siyasetçiler var. Sakın bu adamların sözüne inanıp, güvenip, komşunuzla, akrabanızla, arkadaşlarınızla kötü olmayın.

Bu seçim bitecek, yarın birbirimizin cenazesine, düğününe, cemiyetine gideceğiz. Birlikteliğimize kimsenin zarar vermesine izin vermeyin dedi.
31 Mart Hendek için çok önemli

31 Mart seçimlerinin Hendekliler için çok önemli olduğunu belirten İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, çünkü Hendek’te Belediye hizmetleri Hendeklileri yakından ilgilendiriyor. 31 Mart seçimleri iktidar için de çok önemli. Bu seçimde güç kaybederse, hayat pahalılığı, ekonomik kriz gibi konularda çözüm aramak zorunda kalacaklar. Bu yapılırsa, insanlarımız biraz nefes alma imkânı bulacaklar dedi.
Hendek büyüdükçe

Özellikle 2’inci OSB’nin kurulması ile birlikte Hendek’in nüfus olarak da büyüdüğünü ifade eden Ahmet Mercan, şimdi OSB daha da büyüyecek. İlçemiz büyüdükçe sorunları da büyüyor. Çünkü belediyenin gelirleri çok olmasına rağmen, Hendek’te sorunların çözümü için gerekli çalışmalar yapılmadı. Hendek’te 6-7 bin konut yapılmış. Belediye büyük gelirler elde etti. Bu bütçelerle Hendek’in hiçbir sorununun kalmamış olması gerekiyordu dedi.
Belediye Partizanca yönetildi

Hendek Belediyesinin partizanca yönetildiğini belirten Mercan, Gençler işe alırken bile Ak Parti’ye kayıt yaptırıldı. Partili olmayanların işi çözülmedi. Belediyeye ulaşmak da neredeyse imkânsız hale geldi. Genel Kurmayın kozmik odasına bile girdiler. Ama Belediye’ye girmek imkânsız. Personellerin olduğu bölümlere bile şifreli kapılar konuldu. Belediye Başkanının makamına ulaşmayı anlatmıyoruz bile. Seçimden sonra inşallah bu engelleri kaldıracağız diye konuştu.
Kentsel dönüşüm sıkıntısı

Kemaliye Mahallesi’nde kentsel dönüşüme ihtiyaç olmamasına rağmen, Belediye ve rant peşinde koşanların vatandaşı kandırdığını ifade eden Ahmet Mercan, ağızlarına yüzüne bulaştırdılar. Büyükşehir ve Bakanlıktan onay alamadılar. Ve projeye devam edemiyorlar. Bu insanlar kirada oturuyor. Seçimden sonra kira yardımları da kesilecek. Bu insanların dertlerine sorunlarına çözüm bulmak zorundayız. İnşallah seçimden sonra yapacağız dedi.
18 uygulaması yanlış yapıldı

İmar kanununa göre belediyelerin imar geçirdikleri yerlerde, vatandaşın arazilerinin yüzde 40’ına kadar alma hakkı olduğunu vurgulayan Ahmet Mercan, Belediye vatandaşın arazisinden yol geçirirken yüzde 20’i yetiyor olsa bile yüzde 40’ını aldı. Geri kalan kısmını da vatandaşa geri sattı. Hatta alamayanların arsalarını başkalarına sattı. Şimdi vatandaşın arazisinde 2-3 hissedar bulunuyor. Bunları çözmeye söz veriyoruz şeklinde konuştu.
Bana gelen herkese yardımcı oldum

25 senedir siyasetin içinde olduğunu belirten Ahmet Mercan, çoğunlukla da ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Bu sırada iktidarda olduğumuz zamanlar oldu. Belediyeyi aldığımız zamanlar oldu. Bize gelen tüm Hendeklilerin sorunlarını çözdük. Seçim dolayısıyla, mahalle mahalle, kahve kahve dolaşıyorum. Her yerde de bunu söylüyorum. Bir kişi de çıkmadı ‘benim işimi çözmedin’ diyen dedi.

Ak Partililerin yüzde 60’ı, Ak Parti’ye yeniden oy vermeyecek

İyi Parti ile CHP’nin ittifakla seçime girdiğini de hatırlatan Ahmet Mercan, bu ittifak ile büyük oranda bizlere oy verecek önceki seçimde MHP’ye oy verenler ile birlikte seçime 16-17 bin ile başladık. Yapılan araştırmalara göre Ak Parti’ye oy verenlerin %60’ından fazlasının, yerel seçimde partilerine oy vermeyecekleri ortaya çıkıyor. Biz bu kesimin de 3’te 1’ini oyunu aldığımıza zaman bile Hendek’te seçimi biz kazanacağız şeklinde konuştu.

Aday tanıtım

Programın son bölümünde ise Ahmet Mercan, Hendek için hazırladığı projelerini anlattı. Aday tanıtım bölümünde ise Belediye Meclis Üyeleri sahneye davet edilerek, büyük bir coşku içinde toplu fotoğraf çektirildi.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hidayet Benli
Hidayet Benli - 5 yıl Önce

vallahi şaşırdım tebrik ederim ne diym 3 aday tanıtımında katıldım en kalabalığı buydu ayrıca meclis üyeleri ve projeler çok başarılı, karar verilmiştir tekrardan tebrik ederim sizinleyim artık haklının başarının ve yoğunluğun yanında yim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184