MHP ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

MHP Sakarya Milletvekili aday adayları kamuoyuna ve basına tanıtıldı.

MHP ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI


MHP İl binasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba,  İl Başkanı M.Levent Bülbül, İl yönetimi,  İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, ve çok sayıda partililer katıldı.

Hendek İlçe teşkilatı Hendek’li iki aday adayı Hızır Çağrı Güngör ve Orhan Topçu’yu  tanıtım programında yalnız bırakmadı.

Milletvekili Zihni Açba, İl Başkanı Muhammed Levend Bülbül, il ve ilçe başkanları, parti yöneticileri, ülkücüler, partililer ve aday adaylarının katıldığı tanıtım toplantısı Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı.

Ülke zorlu bir süreçten geçiyor

İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından erken genel seçime götürüldüğünü, bu sürecin sıkıntılı ve zorlu bir süreç olduğunu vurguladı. Bülbül konuşmasında ayrıca, genel başkan Devlet Bahçeli’nin de aynı şeyleri dile getirdiğini belirterek, Son yaşanan kınama eylemleri ve terör saldırıları ülkedeki sıkıntıların giderek arttığını gösteriyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, gazilerimize de şükran duyuyoruz dedi.
Erdoğan’ın dayatmasından Ülkeyi kurtarmak gerek

İl Başkanı Bülbül, Milletimiz bu büyük sıkıntıların üstesinden elbet gelecektir. Zararın azalmasının yolu Erdoğan’ın dayatmacı anlayışından ülkeyi kurtarmaktan geçer. Biz de bu süreçte elimizden gelen çabası göstereceğiz şeklinde konuştu.

Daha sonra partinin aday adayları teker teker kürsüye geldi ve neden aday adayı olduklarını açıkladı.

Gelinen noktadan Ak Parti sorumlu

Ardından söz alan Sakarya Milletvekili Zihni Açba ülkenin geldiği noktadan Ak Parti’yi sorumlu gösterdi. Açba yerel basına da duyarlılık çağrısı yaptı. Parti yöneticileri ve aday adayları tanıtım toplantısının bitiminde il binası önünde toplu halde fotoğraf çektirdi.

İşte MHP’nin Sakarya’daki milletvekili aday adayları

Zihni Açba
Ali Rıza Acartürk
Yüksel Ayanoğlu
Hızır Çağrı Güngör
Metin Güneş
Ahmet Pehlivan
İsmail Kamil Doğancı
Melikşah Budak
Orhan Topçu
Orhan Ünver
Türker Ergül
Osman Cem Tanrısev


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184