MHP ADAY ADAYLARI HENDEK’E ÇIKARMA YAPTI

MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayları Hendek’te esnaf ve pazaryeri ziyaretleri gerçekleştirdiler.

MHP ADAY ADAYLARI HENDEK’E ÇIKARMA YAPTI
MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, MHP Sakarya Milletvekili aday adaylarını teşkilat binasında ağırladı.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , MHP Milletvekili aday adaylarını kısaca tanıtmasının ardından iki grup halinde ilçe merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

Sakarya Milletvekili Aday adaylarının Hendek ziyaretinde ev sahipliği yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Milletvekili Aday Adayı Ahmet Mercan ile birlikte Milletvekili Aday Adayları hep birlikte İlçe merkezinde esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundular.


Kısa süreli esnaf ziyaretleri gerçekleştiren MHP Milletvekili aday adayları vatandaşların taleplerini de dinleyerek not almayı da ihmal etmediler. İlçe Esnafı ziyaretinin ardından Milletvekili aday adayları Pazaryeri esnafını ziyaret etti.

Yoğun ilgi gösteren Pazaryeri esnafı ve vatandaşlar ile kısa süreli sohbet eden aday adayları Çamlıca mahallesine geçtiler.

MHP Milletvekili aday adayları vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karşısında memnun kaldıklarını ifade ederek 7 Haziran’da hep birlikte iktidara yürüyeceklerini ifade ettiler.












Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184