MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı yoğun katılımla teşkilat binasında gerçekleşti.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaştı


MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen Kurban Bayramı bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, eski İlçe Başkanları, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türk İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlayan İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin İlçe Başkanı ve Yöneticilerine gönderdiği Bayram tebriki mesajını okudu.

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Babaoğlu “ Yaşadığımız sürece teşkilatlarımızın bize emrettiği her işi yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Arkadaşlarımız ile birlikte Köy köy, Mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımız ile beraber olduk. Yaklaşan seçimler ile ilgili Vatandaşlarımız ile hasbihal ederek tavsiyelerini aldık. Şimdi arkadaşlarımız ile yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. Önümüzde ki seçimleri hep birlikte çalışarak kazanacağımıza olan inancımızın tam olduğuna inanıyorum. En önemlisi Kazanmak için izleyeceğimiz yol. Bu doğrultuda hareket ederek çalışmalarımız sürdüreceğiz. Belediye Başkanı konusunda aday olacağım. Bugün kutladığımız Bayram ilçe Başkanı olarak son kez hitap ediyorum.  İnşallah bir sonraki Bayramda MHP ile Belediye Başkanlığını alarak burada Belediye Başkanı olarak hitap edeceğim” ifadelerine yer verdi.

 Babaoğlu’nun bir sonraki Bayramı MHP ile Belediye Başkanlığını alarak burada Belediye Başkanı olarak sizlere hitap edeceğim ifadelerini Partililer ayakta alkışladı.

Konuşmaların ardından İlçe Binasında yapılan bayramlaşmadan sonra yapılan ikram ve sohbet ile bayramlaşma fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu daha sonra MHP İl Teşkilatının Bayramlaşma programına katılmak üzere Sakarya'ya gitti.


Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184