Çöp Poşeti Çeşitleri ve Fiyatları

İsteklerimiz ve taleplerimiz arttıkça çöp poşetinin önemi daha çok ön plana çıkmaktadır.

Çöp Poşeti Çeşitleri ve Fiyatları
Gelişen teknoloji ile beraber her geçen gün yenileniyoruz, çevremizin kirlenmemesi çöplerimizin daha düzenli toplanabilmesi için çöp poşeti ihtiyacımız artmaktadır. Artan taleplerimiz ile beraber bu anlamda nın önemi de ortaya çıkmaktadır.


Tesla Plastik köklü kuruluş olmanın yanı sıra cazip çöp poşeti fiyatları ile değerine değer katmayı ilke edinmiş  lider bir kuruluştur.


Çöp poşeti üretimi konusunda yurt içindeki çalışmalarımız güvenilir personelimiz insan sağlığına zarar vermeyen anlayışımız ve ürün gamımız ile çöp torbası üretimi yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız.


Çöp poşeti deyip geçmeyin! Birinci sınıf malzeme kullanılarak imal edilmiş Çöp Poşetleri hangi alanda faaliyet gösterirseniz gösterin dayanıklılığı ve işlevselliği sayesinde kullanıcılarına için pratik çözümler yaratmaktadır.


standart olarak siyah renkte imal edilmektedir. Arzu edildiği taktirde özel üretim yaparak, siz değerli müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda renk değişikliği ve koliye özel baskı uygulamalarında bulunabilmekteyiz.


Her çeşit ve ebatta bulabileceğiniz çöp poşeti fiyatları ile Tesla Plastik sizlerle güçlenmeye devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 02:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184