MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

MHP Hendek’te coşkulu geçen Kongrede adeta rakiplere gözdağı verildi.

MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI


Hendek’te Yerel seçimler dolayısı ile İlçe Başkanlığından istifa ederek Hendek Belediye Başkan Adayı olan Turgut Babaoğlu İlçe Başkanlığına geri döndü.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı ilçe kongresini gerçekleştirdi. Turgut Babaoğlu 37 kişilik yeni yönetimiyle delegelerden geçer not aldı. Mevcut Başkan Atilla Tezgel yeni yönetimde görev aldı.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kongresi Divan teşekkülünün oluşması ile başladı.Divan Başkanlığını Av.Muharrem Bülbül yaparken Divan üyeliklerini Yaşar Aygüneş ve Mehmet Gezici yaptı.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı kongresine MHP Milletvekili Münir Kutluata, MHP MKYK Üyesi Saffet Sancaklı, İl Başkanı M. Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanları, MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Muhtarlar, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

MHP’nin Hendek ilçe Kongresi adeta güç gösterisine dönüştü. Partinin ileri gelenlerinin tamamının katıldığı kongreye katılım oldukça fazlaydı. Divan Başkanlığını Muharrem Bülbül’ün yaptığı kongrede kürsüye çıkanlar MHP’nin iktidarına vurgu yaptı. Mevcut Başkan Atilla Tezgel’in yeniden aday olmak yerine güçlü bir yönetim oluşması için Turgut Babaoğlu başkanlığında ki listede görev alması birlik ve beraberliğin işareti olarak gösterildi.

Atilla Tezgel görevde kaldığı süre içinde partiye gönül veren emek verenlere teşekkür ettiği konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerini anlattı. Tezgel başarının inanmak ve çalışmakla olacağına vurgu yaparak “Biz, Hz. Hüseyin efendimizin bize öğrettiği“ en büyük cihad, zalimin karşısına geçip; sen "haksızsın" demektir” düsturuyla yolumuza çıktık. Yine bizler, hepimizin bildiği hikâyede ki, Hz. İbrahim’in ateşini söndürmek için ağzında su taşıyan karınca misali, ölsek bile en azından zalimlere karşı, safımızı belirleyip bu yola baş koyup kimseye kulak asmadık” dedi.

Kongrede kürsüye çıkan herkes birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Partinin emektar isimlerinden Mustafa Önüç’ün ‘biz bu abdestle onlara çok namaz kıldırırız’ sözleri büyük alkış aldı. İl Başkanı Levent Bülbül’ün ‘Hendek her alanda farklı ve önder. İlk seçimlerde her yerde zafer kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Miletvekili Münir Kutluata ise hükümeti eleştirerek ‘Onlar şu anda iki konu üzerinde çalışıyorlar. Biri bölmek diğeri ise bölüşmek” dedi.

Kongrede Divan başkanlığı yapan Muharrem Bülbül ise İslam dinini referans göstererek yola çıkanların islamdan ne kadar uzak olduklarını dile getirdi. Bülbül şiir ve Kur’an’dan alıntılarla salonu coşturdu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Kongreye tek liste ile giden Turgut Babaoğlu İlçe Başkanı olurken İlçe Yönetimi de partililere tanıtıldı.

Babaoğlu teşekkür konuşmasında zaman birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyleyerek çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

İlçe Başkanı; Turgut BABAOĞLU

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

1-Atilla TEZGEL, 2-İsmail BAYKAL, 3-Taner YILMAZ, 4-Fatih YILMAZCAN, 5-Bilgin PEKTEMEK, 6-Abdullah ERBOĞA, 7-Hamdullah AKÇAY, 8-Ömer GÜRBÜZ, 9-Seyfi ARSLAN, 10-Cengiz BIÇKICI, 11-Ufuk GÜNGÖR, 12-Ayhan GÜLER, 13 Gökhan BİLGİN, 14-İsmet BAHADIR, 15-Oktay AYDIN, 16-Aydın BİRİNCİ, 17-Metin KIRÇİÇEK, 18-Muammer ÇELEBİ, 19-Ali HOTOMAN, 20-Uğur GÜNDÖNÜM, 21-Alper ATALA, 22-Cavit KUDRETLİ, 23-Dursun DENİZ, 24-Özcan NİŞANCI, 25-Veli ERGEN, 26-Semra BAŞKARA, 27-Nigar GÖRÜM, 28-Güler KÜÇÜK, 29-Ali YAZICI, 30-Mehmet BAYRAKLI, 31-Yılmaz KARADAĞ, 32-Zeki ÖZCAN,33-Necmettin SEVENCAN,34-İdris DENİZCİ, 35-İsa KÜÇÜK, 36-Süleyman BEYKOZ, 37- Yusuf ÇULHAOĞLU.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 14:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman ÖRSOĞLU
süleyman ÖRSOĞLU - 9 yıl Önce

başarilar sn.babaoğlu.

MHP
MHP - 9 yıl Önce

sevgi̇li̇ ülküdaşlarim yeni̇ oluşturmuş olduğunuz yöneti̇mi̇ni̇zde başarilar di̇leri̇m..herzaman hendek olarak si̇zi̇nle ve başarilanizla di̇k duruşunuzla gurur duyuyorum..istanbuldan selamlar..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184