MHP HENDEK, MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA BULUŞTU

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve teşkilat üyeleri MHP Sakarya Milletvekili adaylarını ağırladı.

MHP HENDEK, MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA BULUŞTU


MHP Hendek İlçe Teşkilatının Hubb Lounge Garden’da ev sahipliği yaptığı tanışma ve istişare toplantısına MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Uzun, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm, MHP Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu
büyük buluşmaya Milletvekili adayları Zihni Açba, Orhan Ünver, Ali Rıza Acartürk, Gökhan Taşdeviren , İsmail Kamil Doğancı’nın yanı sıra MHP Milletvekili Aday Adayı olan eski İlçe Başkanlarından Ahmet Mercan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Babaoğlu MHP Hendek'te bu seçim birinci parti olacağını ve tüm ilçe teşkilatlarının tatlı bir yarış içerisinde olacağını belirtti.

 Babaoğlu konuşmasında "Bu davaya hizmet bizim için esastır. Birbirinden değerli milletvekili adaylarımızı sizlerle bir sohbet ortamında bir araya getirmek istedik. Görüyoruz ki teşkilat mensuplarımız da bu buluşmayı bekliyorlarmış. Yoğun katılımınız için teşekkür ederim. Sizin bu kararlılığınız bizlere cesaret veriyor. Aynı kararlılıkla bu seçimde AKP'yi geçecek ve MHP'yi iktidara taşıyacağız" şeklinde konuştu.

 

TAŞDEVİREN ESPRİLERİYLE GÜLDÜRDÜ

Bir önceki dönem yedinci sıra adayı olan ve bu seçimde de altıncı sıra olan Gökhan Taşdeviren yaptığı konuşmayla MHP'lileri güldürdü. 2011'de yoğun çalışmalarıyla ve seçim sonrası dönemde de teşkilatlarla bir arada olmasıyla bilinen Taşdeviren yerel seçimde Hendek'teki çalışmalarına değindi ve Hendek teşkilatının bu sefer MHP'yi birinci sıraya getireceğine inandığını söyledi.

 

DOĞANCI: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Beşinci sıra adayı olan İsmail Kamil Doğancı kendisini tanıttıktan sonra çalışmalarda üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

 

ACARTÜRK: ZİHNİ AĞABEY İLE BÖLGENİN İNSANIYIZ

Acartürk yaptığı konuşmada her adayın belirli bir bölgeye daha fazla hitap ettiğini ve bu vesileyle Zihni Açba ile kendisinin Hendek , Akyazı'nın yanı sıra birkaç bölgeye daha hitap ettiğini belirtti. Bu nedenle üzerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade eden Acartürk "Gerekirse gece burada kalacağız, evlerinize yatılı misafir olacağız" şeklinde konuştu.

 

ÜNVER: BÜYÜKŞEHİR'DE DE BERABERDİK

Yaptığı konuşmada Hendek'te kıl payı kaçırdıklarını ifade eden Ünver "Turgut Başkan seçim öncesi bana bir not kağıdı vermişti, hala saklarım. Bu başarı tesadüf değildir. Bu sefer daha büyük başarılara imza atacağız. Sakarya’da lider olacağız " dedi.

 

AÇBA: HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Birinci sıra adayı olan Zihni Açba Hendek rüştünü ispatlamıştır. Bu sefer Hendek'te MHP'nin lider parti konumuna geleceğine ve zafere ulaşacağına inandığını söyledi. Tüm göstergelerin MHP'yi işaret ettiğini ifade eden Açba bu seçimde Hendek'te ciddi bir iletişim içinde olacaklarını ve sahayı karış karış çalışarak başarıya kavuşacaklarını anlattı. MHP Hendek teşkilatının bu birlik ve beraberlik görüntüsüne çok memnun olduğunu belirten Açba tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

 

Yemek ikramının ardından vekil adayları ile teşkilat mensupları geç saatlere kadar sohbet ettiler.

Sohbet eden MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve adaylar kenetlenerek 7 Haziran’da yapılacak seçimde etkin bir performans ortaya koyacaklarının mesajını verdiler.

Program sonrası Milletvekili Adayları programlarını takip ederken Adaylardan Ali Rıza Acartürk, Hendek’te Rasimpaşa Mahallesinde bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet ederek programını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184