MHP HENDEK'TEN KAMUOYUNA

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Kamuoyu mesajı.

MHP HENDEK'TEN KAMUOYUNA


1 Kasım akşamından itibaren Hendek’te gerek sözlü gerekse de sosyal medyada AKP’ye oy vermeyenlere yönelik ağır ithamlar yöneltilmeye başlandı. Ahlak sınırlarını zorlayan söylemler ne sokakta nede sosyal medyada halen bitmiyor. Bunların neler olduğunu öğrenmek isteyenler açıp bakabilir, inceleyebilir.

Teşkilatımızın önünde dahi bizlere yönelik sözlü tacizde bulunanlara, günlerdir bizlere hakaret edenlere cevap vermemiz kadar doğal bir şey olamaz. Bu maksatla bizlerde teşkilat mensuplarımız arasında bu konuda sosyal medyada görüşlerimizi demokratik bir şekilde yazıyoruz.

Bir arkadaşımızın (Şair Yeşim Çayırlı’ya ait ) bir paylaşımı alarak bizde kopyala-yapıştır yöntemiyle sayfamızda paylaştık. Bu yazının içinde son paragrafta yer alan sinkaflı bir kelimeyi ima eden sözün olduğunu paylaşımı ilk 10 dakika içinde fark ettik ve hemen kaldırdık.

Biz temsil ettiğimiz makam gereği, hata yapma gibi bir lüksümüzün olmadığını çok iyi biliyoruz. Ancak hepimiz insanız. Bu hatamızı hemen fark etmemize rağmen, bunun fırsatını kollayan belirli grupların olduğunu bir kez daha gördük. Buna alet olanlara da asla kızmıyoruz.

Makamları kalmayanlara karşı görevlerini yaparak hizmet eden bu kişilerin yazdığı birkaç kelimeyle Hendek’li Turgut Babaoğlu’nun şahsına kimse zarar veremez. MHP’de, Ülkücü cami da, Hendek’te bizi iyi tanır. Biz hata yaptık; o hatamızı da 10 dakika da düzelttik.

Siyasi görüşü her ne olursa olsun yüce Türk milletinin kesip attığı mundar sığınağına hiçbir şeye değişmeyen bir inancın temsilcisi olarak benim Türk milletine bu üslupla konuşmayacağımı beni tanıyan herkes bilmektedir. 2014 seçimlerini kaybettikten sonra tüm zamanımı Hendek’li vatandaşlarımıza hiçbir ayrım gözetmeden ayırdığımı beni tanıyan tüm Hendek’li kardeşlerimiz bilir. Beni Hendek’li hemşerilerimin gözünde itibarsızlaştırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bizim Turgut diye kabullenen tüm Hendek’li hemşerilerimden ricam benim ağzımdan duymadıkları ve asla benim fikirlerim olamayacak söylemlerle beni yargılamamalıdırlar. Dün olduğu gibi bugünde, yarında Hendek’li hemşerilerimin gönüllerinde ki bizim Turgut olmaya ve bu uğurda mücadele vermeye devam edeceğimi buradan duyuruyorum.

Saygılarımla…

Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı
Turgut BABAOĞLU


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 15:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar akın
Yaşar akın - 8 yıl Önce

Adam gibi adam dır anca toz alılar ondan kardeş bizler sana inanıyoz bu durumda bizlerde nelerden vaz geştık yolun açik olsun

mmm
mmm - 8 yıl Önce

Kendi yapmış olduğunuz hatanın bedelini başkasına ödetmeye çalışmayın...siz özrünüzü dileyin büyüklüğünüzü gösterin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184