MHP HEYETİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri ve Ülkü Ocakları Başkanı ile birlikte Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ı makamında ziyaret ettiler.

MHP HEYETİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri Yaşar Aygüneş, Hüdaverdi Bahadır, Engin Yapıcı ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek Emniyet Müdürü Şevket İlhan’a görevinde başarılar diledi.

Uyuşturucu ile mücadele konusunda da değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Hendek Ülkü Ocaklarının sosyal proje kapsamında Uyuşturucu ile mücadele konulu seminer ve konferans programlarının düzenleneceği ifade edildi.

Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.



Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184