MHP İL BAŞKANI M.LEVENT BÜLBÜL’DEN AÇIKLAMA

MHP Sakarya İl Başkanı Dr.Av.M.Levent Bülbül, Milli Eğitim’de yapılan müdür atamalarında haksızlık olduğunu iddia etti. MHP Sakarya İl Başkanı Dr.Av.M.Levent Bülbül, haftalık basın toplantısını parti il binasında düzenledi

 MHP İL BAŞKANI M.LEVENT BÜLBÜL’DEN AÇIKLAMA


MHP Sakarya İl Başkanı Dr.Av.M.Levent Bülbül, Milli Eğitim’de yapılan müdür atamalarında haksızlık olduğunu iddia etti. MHP Sakarya İl Başkanı Dr.Av.M.Levent Bülbül, haftalık basın toplantısını parti il binasında düzenledi.

 Bülbül, yapılan algı operasyonlarıyla MHP’nin hedef alındığını belirterek, “Başbakan, MHP’nin cesaretini sınamıştır. Sayın Bahçeli’ye ‘Yüreğin yiyorsa Tunceli’ye git’ diyorlar. Ben de diyorum ki siz de çıkın Diyarbakır’da yahut Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Abdullah Öcalan bebek katilidir deyin” dedi.

 Bülbül, Sakarya Nehri kenarına yapılması gündemde olan kağıt fabrikası ile ilgili de eleştiride bulunarak, “Tarım alanlarını sanayi tesislerine açmıyoruz diyen Zeki Toçoğlu’nun, 200 dönümlük bu tarım arazisi üzerinde bu tesisin açılmasına nasıl izin verdiklerini hala anlayamıyorum” dedi.

 MÜDÜR ATAMALARI Milli Eğitim’de yapılan müdür atamalarına da değinen Bülbül, Eğitim Bir-Sen mensubu olan öğretmenlerin okul müdürlüğüne haksız bir puanlama ile müdür olarak atandığını ifade etti. Bülbül yaptığı konuşmasında “Bunlar siyasi açıdan kendi piyonlarını nesillerimizi yetiştirdiğimiz okullarımıza yerleştirdiler” diyerek, aynı zamanda Türk-Eğitim-Sen’li öğretmenlerin atamalardan dolayı büyük bir kıyıma uğradıklarını ifade etti.

 KONGRE SÜRECİ MHP’de devam eden ilçe kongreleri hakkında da açıklamalarda bulunan İl Başkanı Levent Bülbül, Arifiye, Hendek, Sapanca ve Karasu olmak üzere dört ilçede kongrelerini yaptıklarını ifade ederek, “Bu hafta da Söğütlü ve Serdivan kongreleri var. İnşallah bu kongreleri de büyüyerek tamamlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184