MHP İLÇE BAŞKANI BABAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu geçirdiği operasyon sonucu tedavisi her geçen gün daha iyiye giderken sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada teşekkürlerini iletti.

MHP İLÇE BAŞKANI BABAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Ameliyatı sonrası evinde istirahate çekilen ve her geçen gün daha iyiye giden MHP Hendek İlçe Teşkilatı Başkanı Turgut Babaoğlu sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında “Tedavi sürecinde sürekli yanımda olan MHP İl Başkanım M. Levent Bülbül’e,Millet Vekilimiz Sn.ZihniAçba’ya,MHP İlçe Ynt.Krl.Üyelerim ve Meclis Üyelerime,Eşim,dostum ve arkadaşlarıma,kıymetli Hendek’li hemşehrilerime,Sakarya ve Hendek’imizin çok kıymetli basın mensuplarına.

Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Yrd. Doç.Dr.Tibet Kaçıra’ya ve Ekibine, ziyaretime bizzat gelen ve telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Hendek ilçe Kaymakamımız Sn.Orhan Burhan’a, Belediye Başkanımız Sn. İrfan Püsküllü ve şahsında tüm Belediye personeline,Siyasi Parti Temsilcilerimize,Sivil toplum kuruluşlarımızın Başkan,yönetici ve üyelerine,Hendek Muhtarlar Derneğimizin Başkanı ve onun şahsında tüm muhtarlarımıza, bizzat ziyaretimize gelerek,çiçek göndererek, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.Saygılarımla.





Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184