MHP İLÇE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Eski Hendek Belediye Başkanı ve AKP Milletvekili Aday Adayı olan Ali İnci’nin kendisi ile ilgili söylentileri ile ilgili açıklama yaptı.

MHP İLÇE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA



MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada, eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı STK ve Muhtarlarla yaptığı toplantıda Açık Oturuma davet ile ilgili bizlerin davete icabet etmediğimizi ifade etmiş ve yalan söylemler kullandığımızı belirtmiş.

Öncelikle şu iyi bilinmelidir ki İlçemizde görev yapan Basın mensubunun açık oturuma davet ile ilgili ilk cevabı hemen akabinde bir gün sonra ben verdim ve Açık Oturum davetini kabul ettim. Sayın Ali İnci bu konuyu çarpıtarak sanki biz açık oturumu kabul etmemiş ve yalan söylemler kullanmışız gibi vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmiştir.

Söylediklerinin asılsız olduğunu da kamuoyu önünde belgeleri ile ispat ediyoruz. Bu konuyla ilgili İnci’nin söylemleri olan Ahmet kardeşinin düzenlediği Açık oturum davetini ilk kabul eden bizim olduğumuzu belirten açıklamamız da kendisinin internet sayfasında yer almıştır.


Eski Belediye Başkanı ayrıca beni telefonla arayarak kendi söylemlerini söylerken benim kendisine verdiğim cevabı anlatmaması ayrı bir düşündürücü noktadır. Kendisi beni telefonla arayarak cümleleri sarf etmesinin ardından kendisine, Ben MHP İlçe Başkanıyım, seni desteklememizi mi bekliyorsun diyerek cevap verdim. Ben kendisinin teşkilat mensubu yada üyesi değilim. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarımız bünyesinde Ülkücü terbiye ile yetişen her şahsiyet kişilerin özel hayatları ve aileleri hakkında hiçbir zaman siyaset yapmaz. Bu tür söylemler bizlerden beklenmemelidir.

Biz siyaseti yalan ve iftira üzerine kurmuyoruz. Ben MHP İlçe Başkanıyım, biz teşkilat olarak duruşumuzu, fikrimizi söyledik ve bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. MHP vatan sevdalılarının toplandığı bir teşkilattır. Aynı zihniyeti taşıyarak hizmet etmek isteyen herkese çıktıkları yolda başarılar dilemenin de bir erdemlik olduğunu bilen bir teşkilatız dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184