MHP Liderinden Sofu’ya Destek Çağrısı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’ya tam destek çağrısı yaptı. Bahçeli, “Milletimizin bekası için Hendek’te de Cumhur İttifakımıza ve adayımıza tam destek vermeliyiz” diyerek ülkücü camiaya mesaj gönderdi.

MHP Liderinden Sofu’ya Destek Çağrısı



Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ve Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

31 Mart seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın Hendek adayına destek çağrısı yapan Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün teşkilat mensuplarından, bütün ülkücü dava arkadaşlarımdan ricam, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya ve Hendek’te de kalan süre içinde 7/24 çalışmalara hız vermeleri, milli beka ve parlak gelecek için daha fazla inisiyatif üstlenmeleridir. Gece gündüz Cumhur İttifakı’nın zaferi için çalışmalıyız dedi.

Hendek'te tam destek vermeliyiz

Bahçeli ayrıca, Türkiye'nin tarihsel hakları, milletimizin tertemiz umutları, şehirlerimizin bereket ve birliği için 7/24 gereğini yapmalıyız. Durmak yok, beklemek yok, gecikmek yok, gevşemek yok, geriye düşmek asla yok. İnandık, inşallah kazanacağız. Cumhur İttifakı'nın zaferi Türkiye'nin zaferi olacaktır. Cumhur İttifakı'nın yürüyüş ve yükselişi Türk milletinin huzurunu, mutluluğunu ve güvenliğini sağlam ve sarsılmaz esaslara bağlayacaktır. Tarihin şaşmaz hakikati bir kez daha cumhurun şahlanışını gösterecektir. Hendek’te de Cumhur İttifakımızın adayına tüm teşkilatımız ve gönüldaşlarımızla destek vermeliyiz. Vatanını ve milletinin bekası için desteğin adresi Cumhur İttifakıdır diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184