MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ZİHNİ AÇBA HER YERDE

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba bir yandan seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken diğer yandan siyasete ara vererek cemiyetlere katılıyor.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ZİHNİ AÇBA HER YERDE


MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, MHP Pamukova İlçe Başkanı Orhan Sezer, Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat, Yönetim Kurulu üyeleri ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Kır ile birlikte Pamukova Gökgöz Camii açılışına katıldı.

Açılışın ardından Açba ve beraberindekiler Taraklı ilçesini ziyaret ettiler. Taraklı ilçe Başkanı Halim Cingöz’ün ev sahipliğinde Açba ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istediler.

Taraklı ziyaretinin ardından MHP Milletvekili Zihni Açba ve Geyve Eski Belediye Başkanı Mehmet Kır ile birlikte Eski Taraklı Belediye Başkanı Taraklı Süt Ürünleri fabrikasını ziyaret ettiler. Ülke gündemine dair değerlendirmelerin ardından Açba Geyve ilçesine geçti.

MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat ile birlikte Bağlarbaşı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Huzur İçin, Sosyal Çöküntüye Dur Demek İçin Tek Adres MHP

Sakarya’nın vekili olacağını belirten Zihni Açba “Bize oy veren de vermeyen de 8 Haziran’dan itibaren bizim için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Biz sadece oy verenlerin değil, Sakarya’nın Vekili olacağız. Bizim siyaset anlayışımız budur. Huzur için, sosyal çöküntüye dur demek için tek adres MHP’dir. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diyerek kendisin sadece 7 Haziran’da MHP’nin Sakarya’da birinci parti olmasının mutlu edeceğini ifade etti.

Siyasi Çalışmaya Ara Verip Cemiyetlere Katıldı

Siyasi çalışmalarına ara veren MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, Arifiye  ve Akyazı ilçelerinde düğün cemiyetine katıldı. Ardından Erenler Kayalar Reşitbey mahallesinde dünya evine giren Zülfiye ve Muhammet’in, nikah şahitliğini yaparak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Açba  daha sonra MHP Akyazı Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akyazı ilçesi Osmanbey Mahallesinde düzenlenen Asker eğlentisine katıldı.

MHP Milletvekili Zihni Açba Vatani görevini yerine getirecek olan gençlere Askerliğiniz mübarek, yolunuz açık olsun diyerek hayırlısı ile gidin hayırlısı ile gelin dedi.

Siyasi çalışmalarına ara veren Açba hızını alamayarak Hendek ilçesinde de Cumhuriyet alanında vatandaşların her akşam bir araya gelerek ülke ve ilçe gündemine dair ettiği sohbete katıldı.  Gecenin sonunda Turgut Babaoğlu ile birlikte eski arkadaşları İsmail Çakmak’ı ziyaret ederek sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184