MHP TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Yerel seçimlerde MHP Hendek Belediye Başkan Adayı olan Turgut Babaoğlu, seçim çalışmalarında ziyaret ettiği Çamlıca Tır ve Kamyoncular Kooperatifine teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçimlerin ardından çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız sürdürürken, Çamlıca Tır ve Kamyoncular Kooperatif Başkanı Selman Gençler ve yönetimini ziyaretine MHP Belediye Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır, Vural Tutkun ve Engin Yapıcı eşlik etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Seçim çalışmalarımız sürecinde bizleri misafirperver bir şekilde ağırlayan Çamlıca Kooperatif Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde yapmış olduğumuz ziyaretlere, seçim sonrası da devam ederek halkımızın her zaman yanında ve Belediye Meclisinde de arkadaşlarımız ile haklarının savunucusu olacağız.


Bizleri ağırlayan Kooperatif Başkanımız Selman Gençler ve yönetimine teşekkür ederim dedi.

Çamlıca Kooperatif Başkanı Selman Gençler, Babaoğlu ve beraberindeki Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kooperatifin yaptığı çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2014, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184