MHP'DEN KAHVECİ’YE YANIT

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Karadeniz ses sanatçısı Hacı Kahveci’nin açıklamalarından dolayı kendisini kınadı.

MHP'DEN KAHVECİ’YE YANIT


MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Karadeniz ses sanatçısı Hacı Kahveci’nin açıklamalarına anlam veremediğini söyleyerek kendisine davet edileceği sözü verilmediğini söyleyerek açıklamalarından dolayı kendisini kınadı.

Karadeniz ses sanatçısı yaptığı açıklama ile MHP Hendek teşkilatının düzenlediği programa davet edilmediğini belirterek kırgınlığını ifade etmiş ve hakkını helal etmediğini söylediği bir açıklama yapmasının ardından MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bahadır yaptığı açıklamada, Karadeniz ses sanatçısı Hacı Kahveci’nin basında yer alan MHP teşkilatımıza ve şahsıma karşı yaptığı sitemine bir anlam veremedim.

Sayın Kahveci bana gelerek size bir söz yazayım dedi. Bizde kendisine olur dedik. Sözü yazdı ve ücretini aldı. Dekontu elimizde mevcut. Ne hakkı kalmış bilemiyorum. Davet edilmediğini söyleyerek kırgınlığını belirtmiş. Kendisine düzenlediğimiz programa davet edeceğiz diye bir söz vermedik.

Sayın Kahveci’yi yanıltıcı açıklaması ve tutumundan ötürü kınıyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 13:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

sonuçta sanatçı siyasetteki gibi yuvarlak cevaplar verilip unutulduğu söylenip idare edilebilirdi.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184