MHP’DEN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

MHP’DEN PÜSKÜLLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri  Hendek’in yeni Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ fikirlere daha saygılı, muhalefet ve Vatandaşın fikirlerinin değerlendirildiği ve doğru olan hizmetlerin yapılacağına inanıyoruz. MHP ve Meclis grubumuz olarak her zaman Hendek’e hizmet noktasında yanınızda olacağımızı ifade ediyor ve sizlerden katılımcı bir yönetim bekliyoruz diye konuştu.

Bizim için önemli olan Şeffaflık ve Adalet diyerek sözlerine başlayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Adalet olduğu zaman diğer problemler ortadan kalkacaktır. Şeffaflık ta çok önemli çünkü kimsenin aklında soru işareti bırakmamamız lazım diye konuştu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret Şişman ile ilgili söylentileri asılsız çıkardı

Ziyarette dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise, geçtiğimiz günlerde Hendek’te yayınlanan yerel bir gazete ve bir internet sitesinde yayınlanan MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Cengiz Şişman’ın Partiden ihraç edileceği ile ilgili çıkan söylentiler ve iddialar.

Şişman’ın MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı ziyaretine katılması söylemlerin ve söylentilerin gerçeği yansıtmadığı ve yapılan haberlerin asılsız olduğunu da ortaya çıkartmış oldu.

Bu tablo karşısında MHP Meclis Üyesi Cengiz Şişman’ın ziyaretlere ve çalışmalara katılması birlik ve beraberliğin devam ettiğini göstermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184