MHP’Lİ ADAY AÇBA’NIN HIZINA YETİŞİLMİYOR

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, Hendek’te Muammer Sencer Caddesi esnafını ziyaretinin ardından Sarıyer ve Yarıca Mahallelerinde Vatandaşlar ile bir araya geldi.

MHP’Lİ ADAY AÇBA’NIN HIZINA YETİŞİLMİYOR


MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Hendek’te Muammer Sencer caddesi esnafını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine kısa kısa değinerek destek istedi.

Açba esnaf ziyaretleri sırasında Eski Hendek Belediye Başkanı Kamil Kamışoğlu ve eski Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ile bir süre sohbet etti.

Vatandaşların ve gençlerin ilgi odağı olan Açba akşam programında ise Sarıyer ve Yarıca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun program içerisinde olmasına rağmen Sakarya’nın her noktasına ulaşacaklarını dile getiren Açba, Sakarya’nın Güneyinden Kuzeyine, Doğusundan Batısına kadar ulaşmak ve herkesin sesini duyabilmek gayreti ve yoğunluğu içerisindeyiz diye konuştu.

Seçildikten sonra kimse görünmüyor

Seçim yarışlarının başladığını dile getiren Açba, yine bir seçim arifesindeyiz ve Adaylar çıkıyor Memleketi kurtarıyorlar ama sandıktan çıktıktan sonra bir daha yüzlerini gören olmuyor. Büyük bir samimiyetle ifade edeyim ki bu konulardan şikâyetçi olduğum için Aday oldum.

Duyulması gereken her sesi duyuracağız

Açba, Sakarya’da yaşayan tüm insanlarımız emin olabilirler ki, eğer seçimler neticesinde, İktidar olma veya Muhalefet olma noktasında değil, sadece Milletvekili olmamız halinde Sakarya’da bulunan her Vatandaşımızın mutlaka oraya ulaşması gereken sesini ulaştırırız, bundan kimsenin şüphesi olmasın diye konuştu.

Sakarya olması gereken yerde değil

Sakarya’yı temsil eden Siyasilere yüklenen Açba, seçerek gönderdiğimiz Siyasilerimizin her ne oluyorsa Ankara’da dilleri tutuluyor. Sırtlarını döndükleri Sakarya’ya bir daha yüzlerini dönmeyeceklermiş gibi davranıyorlar ve Sakarya bir türlü olması gereken yerlere taşınamıyor diye konuştu.

Siyasi olarak değil, Sakaryalı bir Vatandaş olarak buradayım

Siyasi kimliğini bir kenara bıraktığını söyleyen Açba, Siyasi bir kişi olarak değil, Sakaryalı bir Vatandaş olarak buradayım. Sakaryalı bir Vatandaş olarak dertlerimizi, sıkıntılarımızı ve eksikliklerimizi konuşmak için sizlerle bir aradayım diye konuştu.

A Partisi, B Partisi beni ilgilendirmiyor

İnsanlarımızın A Partisine veya B Partisine oy vermiş olmaları beni ilgilendirmiyor, bu seçimde Vatandaşlarımızın bana oy vermeleri beni ilgilendiriyor diyen Açba, mensubu olduğum, talep ettiğim görevi taşıyacak olan Siyasi Partiye oy vermeleri ilgilendiriyor.

Türkiye cumhuriyeti Devleti kimliğini taşıyan ve bundan rahatsızlık duymayan, bu kimliği şerefli bir kimlik olarak kabul eden, bu kimliğe mensup olmayı kendisi için onur duyulacak bir özellik olarak kabul eden bütün Vatandaşlarımızı aynı ölçüde kıymetli ve değerli kabul ediyorum diyen Açba, A Partisine veya B Partisine oy veren Vatandaş benim düşmanım değil diyerek sözlerine son verdi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar, yolunuz açık olsun, herkesin gönlünde bir aslan yatar, hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyerek kendilerine başarılar diledi.








Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184