MHP'li Adaylardan Hendek Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayları Muhammed Levent Bülbül ve Ali Doğan Eroğlu, Hendek'te meslek odaları ile Hendek Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP'li Adaylardan Hendek Ziyareti


MHP'li adaylar Bülbül ve Eroğlu, seçim çalışmalarına start verdikleri Hendek'te ilk olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Demirel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek'le bir araya geldi.
Oda Başkanları memnun

Esnaf Odası Başkanı Demirel, MHP'de Hendekli bir adayın 1. sırada yer almasından memnuniyet duyduklarını belirterek, Hendek'te MHP'li bizim Turgut örneği var, şimdi bu 'bizim Levent' diye neden olmasın.  İnşallah Hendek halkı gereken desteği verecektir dedi.

Şoförler Odası Başkanı Varlıca ise Levent bizim kardeşimiz. Kendisini iyi yetiştirmiş ve Hendek'in önemli bir değeridir. Kimse bu noktada partizanlık yapmaz diye konuştu.

Berberler Odası Başkanı Çilek de, MHP'den 1. sıra Hendek'te beklentiye cevap oldu. Heyecan yarattı. Bunu gözlemliyoruz. İnşallah hayırlısı olur dedi.
Küçük Sanayi "MHP" diyor

Bülbül ve Eroğlu daha sonra Hendek Küçük Sanayi Sitesi Esnafı ile çalışanlarını ziyaret etti. Esnafın da, çalışanların da büyük çoğunluğunun 24 Haziran için "MHP" tercihinde bulunacaklarını ifade etmeleri, dikkat çekti.

Hendek temaslarında Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekili seçiminde ise MHP tercihi öne çıktı.

MHP'li adaylara, Hendek'teki temaslarında İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis üyesi Hüdaverdi Bahadır ve Partililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184