Millet İttifakı Beylice’de

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Beylice Mahallesinde Vatandaşlar ile bir araya geldi.

Millet İttifakı Beylice’de


Millet İttifakı’nın Hendek temsilcileri Beylice Mahallesinde Vatandaşlar ile bir araya geldi.

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, İyi Parti Hendek Belediye Başkanı Ahmet Mercan ve Meclis Üyesi Adayları Beylice Mahallesi'nin konuğu oldu.
Beylice Mahalle Muhtarı Erol Akar, Muhtar Adayı Celalettin Çetin ve Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan İttifak üyeleri, Mahalle halkının ortak sorunlarını ve dileklerini tek tek dinleyerek not aldı.

Adil ve Tarafsız

Belediye’nin aslî vazifelerini icra ederken bunu bir lütufmuş gibi sunamayacağını belirten İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, hizmet götürmekle yükümlü olduğu yerlerde adil, tarafsız ve insan ayrımı yapmadan yaklaşılması gerektiğini belirtti.
Geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır

İddiamız çok yüksek, bizlere güvenin diyen Mercan, geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır ve tek derdimiz hizmettir. Biz hiçbir zaman bizden iş isteyene sen hangi Partidensin, hangi Millettensin diye sormadık, sormayız. Vatandaşın derdini kendi derdi olarak görmeyen kişi (Başkan) asla Hendek için faydalı olamaz diyerek Beylice Mahallesi sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184