MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi Hendek İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Cuhadar'ı makamında ziyaret etti.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET



Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürü iken 16 Nisan 2018 tarihinden itibaren Hendek  Millî Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Cuhadar'ı makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı tanışma, atama süreci, Hendek İlçesi ve Kocaali ilçelerindeki eğitim faaliyetleri, güncel  meseleler ve Fen lisesi konularında sohbet edildi.

İlçemize Hoş geldiniz Görevinizde başarılar dilerim

İlçe Müdürleri yer değiştirilirken İl Milli Eğitim Müdürünün Zonguldak’a atanması süreci uzattı. Yeni il Milli Eğitim Müdürünün gelmesi derken 25 gün geçti. Eğitim Konusu her yerde olduğu gibi bizim içinde hassas ve önceliklidir.

Milli Eğitim Ülkemizin ve Milletimizin dolayısıyla İlçemizin en hassas konusu. Bu konuda elimizden geldiğince sorunları inceliyoruz gerekli temaslarda bulunuyoruz.

Devletimiz ilçemizde son 10 yılda sürekli yeni okullar ve yeni tadilatlarla eğitime yeni imkanlar sunmasına rağmen ilçemizdeki artan nüfus ile yeni binalar yeni okullara ihtiyaç hasıl oluyor.

Hendeğimize bir Fen Lisesi yakışır

Bizim birde Fen lisesi konusunda bir yıldır yoğun bir şekilde isteğimiz var bu konuda Ankara da temaslarda bulunduk. Sakarya Milletvekillerimizin de bu konuda destekleri var. İnşallah bu dönem İlçemize en az bir nitelikli okul kazandıracağız dedi.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Çuhadar, hoş bulduk. 25-30 gün bir süre geçti. Bu süre içinde Hendek konusunda uzaktan da olsa araştırmalar yaptık. Kıyaslamalarda bulunduk fikir aldık. İlçeyi de yavaş yavaş tanıyoruz. Hendek için Ülkemiz için iyi Eğitimli ve özellikle ahlaklı nesiller yetiştirmek Milli bir görevdir.

Bu konuda çalışmalarımız daha samimi olmalı dediğiniz gibi milli eğitim gibi kurumlarda eleştiriler yapıcı olmalı, herkes elinden geldiğince bu yapıya evlatlarımızı dolayısıyla geleceğimizi yetiştiren bu kuruma samimi bir şekilde yardımcı olmalıdır.

Ziyaretiniz için teşekkür ederim. İnşallah Hendek için güzel hizmetler yapmaya çalışarak, Hendek gençliğini daha ahlaklı daha kültürdü daha eğitimli bir nesil olmasını sağlayarak ülkemize hizmet ederiz dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184