MUHTARLAR BİR ARAYA GELDİ

Hendek Muhtarlar Derneği tanışma programı düzenledi.

MUHTARLAR BİR ARAYA GELDİ


Hendek Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen tanışma programına, Garnizon Komutanı Vekili Burak Çelik, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi Daire Amirleri, Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Demirel ve 91 Köy Muhtarı katıldı.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Yerel Seçimler sonrası Köy ve Mahalle Muhtarlarımız büyük ölçüde değişti. Bu amaçla Hendek Muhtarlar Derneği olarak Muhtarlarımızın tanışmalarını sağlamak amacı ile bir araya geldik. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına Görevlerine devam eden ve yeni seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan konuşmasında, güzel bir atmosferde seçimleri birlikte geçirdik. İlçemizde seçimlerin yürütülmesinde güvenlik güçlerimizin, görevli arkadaşlarımızın, Belediye Başkan adaylarımızın, Meclis Üyesi adaylarımızın ve siz Muhtarlarımızın bu işe olgun yaklaşması ile çok şükür kazasız belasız bir seçimi geride bıraktık.

Netice ne olursa olsun bizim için önemli olan insanlarımızın bu seçim atmosferinde güzel bir şekilde bu sınavını geçmesiydi. Bu yüzden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Netice seçim olunca tabiki bir yarış var ve yarış sonucunda birileri kazanacak birileri kaybedecek. Bu seçimlerimizde özellikle Muhtarlarımız açısından aday bolluğunun olduğu bir seçim yaşadık. Eskiden Muhtarlık yapan ve yeniden seçilmiş olan arkadaşlarımızın hepsine hayırlı olsun diliyorum.

Sonuçları incelediğimizde 41 arkadaşımız yeni seçilmiş, 22 arkadaşımız teveccüh göstererek tamam demiş ve aday olmamış. Genel anlamda 95 Muhtarımız vardı Çamlıca beldemiz mahalle olduğundan dolayı Muhtar sayımız 91’e düştü. Yarıya yakın Muhtarlarımız değişmiş oldu.

Hatta bu yıl yapılan seçimlerde aday sayısının çokluğuna rağmen her seçim döneminde %50’lik bir yenilenme süreci var. Vatandaşın teveccühünü alan devam ediyor, alamayan yerlerine yenilerini bırakmış oluyor dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci konuşmasında, bir seçim süreci geçirdik. Seçildikten sonra süreç çabuk geçer. Özellikle yeni Muhtarlarımıza söylüyorum, tavır koyduğunuz, sizin yanınızda olan kişiler yarın yanınızda olmayacak.

Karşınızda olanlar yanınızda olacak, yanınızda olanlar karşınızda olacak değiş tokuş olacak. Karşınızdaki kişilerden de yanınızdaki kişilerden de vazgeçmeyeceksiniz, dostluklarınızı kırmayacaksınız. Bizlere düşen insanlığımızı ortaya koymaktır, liderliğimizi ortaya koymaktır dedi.

Tanışma programı yapılan ikramlar ve toplu resim çekilmesi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184