MUHTARLAR DERNEĞİNDEN MHP’YE ZİYARET

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Hendek Muhtarları MHP Hendek İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN MHP’YE ZİYARET


Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Hendek Muhtarları MHP İlçe teşkilatı Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Teşkilat binasında bir araya geldiler.

 Genel Durum değerlendirmeleri çay sohbeti şeklinde geçen ziyarette değerlendirmelerde bulunuldu.

 Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli yaptığı değerlendirmede “ şahsıma karşı belirli bir rahatsızlık var. Ben Hendek’te Belediye Başkanlığına oynayan bir insan değilim, eğer bunu oynayacak olursam zaten hiç kimseden tereddüt etmeden önce 91 tane muhtara fikrimi açıklarım. Yani kesinlikle benim böyle bir niyetim olmadığını ifade etmek isterim. Muhtarlar derneği olarak ta bütün siyasi partiler ile eşit şekilde yaklaşarak ayırım yapmadık. Öylede devam ettik.

İskefiyeli“ben Yeni Mahalle için sonuna kadar varım. Hendek’in bir başka mahallesindeki insanın kalkıp yeni mahalledeki toplantıya sen neden katılıyorsun deme hakkı yoktur. Yeni Mahalle için her türlü  mücadeleye sonuna kadar da varım koşarak ve zevkle bu işi yapıyorum ‘’şeklinde konuştu..

Son olarak değerlendirmelerde bulunan Turgut Babaoğlu “Dernek olarak ziyaretleriniz bizi memnun etmiştir, İsmet İskefiyeli abimizin çıktığı yolda muvaffak olması başarılı olması bizi de ayrıca memnun etmiştir. Hendek’e hizmette siz bu konularda gerekeni yapıyorsunuz. Peygamber efendimizde bir yola çıkıldığında o yolculuğun söz sahibi olacak bir kişi olsun demiş. Bu kadar insan içinde söz sahibi olması kadarda doğal bir şey yoktur. Şu ana kadar ne İsmet Abimizle nede muhtarlarla ilgili şahsımıza ait kişisel sorun yaşamadık ifadelerini kullandı.

 Muhtarların sorunlarını da dinleyen MHP Teşkilatı her zaman üzerlerine düşeni yapacakları konusunda duyarlı olduklarını dile getirdi.

Çay Sohbetleri şeklinde geçen ziyaret sonrası Hendek Muhtarları MHP Hendek ilçe teşkilatı binasından ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184