MUTLULUĞUNUZU, MUTLULUĞUM BİLECEĞİM

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları 30 Mart seçimlerine sayılı saatler kala Çalışmalarını en üst seviyeye çıkardılar.

MUTLULUĞUNUZU, MUTLULUĞUM BİLECEĞİM


Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ,ev toplantılarının yanı sıra Çamlıca,Kargalı Yeniköy ve Çiftlik Mahallesinde vatandaşlara seslendi.Puna Ortaköy’de gençler ile bir araya gelerek sohbet etti.Babaoğlu; Huzurunuzu, huzurum; Mutluluğunuzu, mutluluğum bileceğim dedi.

Babaoğlu ,Çamlıca Beldesi Yeşiller mahallesinde vatandaşlara seslendi.Miting havasında geçen Meydana sığmayan vatandaşlar Babaoğlu ve ekibini büyük bir coşku ile karşıladılar.Bir grup genç dev Türk Bayrağı açarak Turgut Başkan sloganları eşliğinde MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu karşıladı.

Sık sık sloganların atıldığı gecede Babaoğlu gördüğü coşku ve ilgi karşısında Çamlıca halkına teşekkür etti.Çamlıca Beldesi Yeşiller Mahallesinde genç bir bayan hattat sanatı ile kendi yaptığı Turgut Babaoğlu adının yazılı olduğu Panoyu Babaoğlu’na hediye etti.

Çamlıca daha çok büyüyecek ve gelişecek

Eski MHP İl Başkanı Muharrem Bülbül ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüdaverdi Bahadır’ın yaptığı kısa konuşmanın ardından Babaoğlu vatandaşlara seslendi.

Babaoğlu yaptığı konuşmada “ Büyükşehir yasası ile birlikte Çamlıca’da Mevcut Belediyemizin tabelası olmayacak. Ancak kapanan Belde Belediyemizin  hiçbir ekipmanına ve hiçbir malzemesine dokunmayacağız. Burada Belediye  hizmetleri yerinde aynı şekilde hizmetlerini sürdürecek. Hizmetleri  gerekiyorsa buradaki personeller yapacak. Hatta burayı daha da güçlendireceğiz . Bu bölgede ki yakın köylerin de hizmetleri buradan yürütülecek. Bunun sözünü veriyorum burası daha da büyüyecek ve gelişecek.

Babaoğlu , konuşmanın ardından Karadeniz ses sanatçısı İsmail Güler,eşliğinde vatandaşlarla horon tepti. Kargalı Yeniköy ve Çiftlik mahallesinde de vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı.

Alt yapı sorunları çözülecek

Alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız.Derelere verilen Kanalizasyonlar hem canlıların ölümüne hem de kirliliğe neden oluyor.Bu sorunları ortadan kaldırarak Kanalizasyon ve diğer alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmamızın ardından asfaltlanmadık yol bırakmayacağız.Belediyemize ait Şantiyemiz 24 saat Hendeğin hizmetinde olacak.

Öz varlıklara dokunulmayacak

 Babaoğlu gittiği köylerde vatandaşları selamlamasının ardından yaptığı konuşmalarında “Büyükşehir  yasası ile birlikte Köy tüzel kişiliğe ait arazi ve arsalar Belediyeye devredildi. Köylerimizin özvarlıklarına dokunmayacak ve özelliğini bozmayacağız.Evlerin imarla ilgili düzenlemesi var yeniden ruhsatlandırma yeniden projelendirme gibi çalışmalar olacak.Bunları da Belediyenin imkanları ile yapıp sizlerin cebinden 5 kuruş dahi para çıkarmadan ruhsatlarınızı size teslim edeceğiz.

Kadın,Aile ve toplum merkezi

Babaoğlu ,Bayanlar içinde güzel bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek “Toplumumuzun temelini oluşturan aileleri kuran ve ayakta tutan kadınlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilçe merkezinde özel işleri ve resmi işleri olduğunda gelen bayanlarımız dinlenebilecekleri Kadın aile ve toplum merkezi projemizi hayata geçireceğiz.

Üretime Destek

Belediyemiz bünyesinde bulunduracağımız Ziraat mühendisi ile birlikte köylerimizde vatandaşlarımızı hem bilinçlendireceğiz hem de üretimden daha verim alabilecekleri ürünlere yönlendirerek daha kazanç elde etmelerini sağlayacağız.Hendek’te hizmet için yönetime talibiz ve sizlerin desteği ile adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hizmet edeceğiz. Huzurunuzu, huzurum; Mutluluğunuzu, mutluluğum bileceğim

Gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgi ile karşılanan Babaoğlu,tüm halkı Cumartesi günü Cumhuriyet meydanında ki şölen havasında geçecek olan Miting’e davet etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184