Namlı, MHP’nin 50. Kuruluş Yılını Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek İlçe Teşkilatı adına partisinin 50. yıl kutlamaları nedeniyle Mesaj yayınladı.

Namlı, MHP’nin 50. Kuruluş Yılını Kutladı


Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek İlçe Teşkilatı adına partisinin 50. yıl kutlamaları nedeniyle yaptığı açıklamada;

 “8-9 Şubat 1969 tarihi Milliyetçi Hareketin Ad Günüdür. Başlangıcı İnsanlık tarihine dayanan, kökü asil Türk Milletine bağlı olan Türk Milliyetçilerinin son ve gerçek kalesi Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluş günüdür bugün. MHP’nin 50.nci ad günü kutlu ve mutlu olsun. Türk Milleti, asaleti, cesareti, adanmışlığı, adaleti, sevdasıyla aldığı her karar ve yaptığı her hareketle Tarih yazmış, tarih değiştirmiş, milletimizin bekası için can verip, can almıştır. Orta Asya steplerinden, Kızıl Şehirden, Ergenekon’dan başlayan kutlu yürüyüşümüz, o günde de bu günde de dosta güven, düşmana korku salmıştır.” Diyen MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan NAMLI; 3 Mayıs 1944 de Ulus Anıtında başlayan Türk İslam Milliyetçiliği Ülkümüz, Merhum Başbuğumuz Cennet  Mekan Alparslan Türkeş Bey’in kurduğu Huzur ve Yükseliş Derneği ile taçlanmış, 8-9 Şubat 1969 Adana Kurultayında Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisinin (CKMP) adı değiştirilerek Milliyetçi Hareket Partisi adını alarak şahlanmıştır.

Teoman Han’dan Mete Han’a, Sultan Alparslan’dan Fatih Sultan Mehmet Han’a, Mustafa Kemal ATATÜRK'ten Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’e kadar uzanan şanlı Başbuğlarımızın yazdığı şerefli tarihimiz, bugün de Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin Bilge Liderliğinde, Milliyetçi Hareket Partisinin “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” anlayışıyla Aziz Milletimizin varlık, birlik ve bütünlüğü esaslarıyla yazılmaya devam etmektedir. Tarih boyunca, Türk Milleti ve Devleti için, Türk Bayrağının Şerefi, Ülkümüzün Sancağı için, Müslüman Türk’ün adını ve mührünü aleme vurmak için, davamız uğruna canlarından vazgeçen, susadıkları şehadete vasıl olan, asil milletimizin kahraman evlatlarını, koç yiğitlerimiz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Hangi meslek ve görevde olursa olsun, vatanımız, milletimiz ve davamız uğruna çarpışıp hayatta kalan gazilerimizi hürmetle anıyoruz. Ömürlerinin en taze baharlarını, Türk İslam ülküsü için taş duvarlar, kafesler, işkence haneler içinde çilehane sabrıyla geçiren aziz dava büyüklerimiz, Taş medreseli yiğit ağabeylerimizi hürmetle selamlıyoruz. Ülkümüze, davamıza her gün yeni soluklarla katılan, sabır ve azimleriyle bütün millet ve devlet düşmanlarımıza korku salan aziz teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza nice başarılar ve nice zaferler nasip olmasını diliyoruz.

Milliyetçi Ülkücü Hareketin Ad Gününü kutluyor, aziz milletimizin varlığı ve birliği için dua ediyoruz.

"Ne Mutlu Türk’üm diyene"

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184