Namlı'dan Başbuğ Alparslan Türkeş'i Andı

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı Başbuğ Alparslan Türkeş Ölüm Yıl dönümü dolayısıyla Mesajı yayınladı.

Namlı'dan Başbuğ Alparslan Türkeş'i Andı


Namlı Mesajında,4 Nisan 1997 hepimiz için üzüntünün en üst seviyede yaşandığı gündü. Ömrünü Türk milletinin daha müreffeh yaşaması davasına adayan, bu uğurda tabutluk dahil bir çok işkencelere maruz kalan Başbuğ Alparslan Türkeş’in hakka yürüdüğü gündü.  Varlık sebebini bu necip millete hizmet olarak adlandıran ve bu uğurda milyonlarca genç yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i 23. Ölüm yıl dönümünde saygı rahmet ve şükranla anıyoruz.

Dün yanında olmaktan büyük şeref ve onur duyan bizler bu günde emanetlerine ve ülküsüne sahip çıkmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz.

Başbuğumuzun emanetlerine her geçen gün daha sıkı sarılacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

“Üstte gök çökmedikçe, altta yağız yer yarılmadıkça” Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü ve menfaatlarını savunmaktan bir adım geri durmayacağız.

Milliyetçi Ülkücü hareketin başarısı için son nefer, son nefes ve son damla kana kadar mücadelemizden asla vaz geçmeyeceğimizi 23. Ölüm yıldönümününde yad ettiğimiz Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyin manevi huzurunda Yüce Türk Milletine ve tüm ülküdaşlarımıza, Teşkilâtım adına bir kez daha ifade eder saygılar sunarım.

 

MHP Hendek İlçe Başkanı

Burhan NAMLI

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 23:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah Alphan İnan
Nurullah Alphan İnan - 4 yıl Önce

ruhun şad olsun,başbuğ türkeş.

Alphan İnan
Alphan İnan - 10 ay Önce

Allah'ın rahmet ve mağfireti Başbuğ Türkeş'in üzerine olsun.İnşa Ellah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184