ÖZKOÇ,DOKUZCAN ve KURTULUŞ PERŞMBE PAZARINDA

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan,Sakarya Milletvekili Engin Özkoç,İl ve İlçe Kadın Kolları Adapazarı Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş eşliğinde Ozanlar Mahallesi Perşembe Pazarı'nda Esnaf ve Vatandaşları ziyaret etti.

ÖZKOÇ,DOKUZCAN ve KURTULUŞ PERŞMBE PAZARINDA


Pazar yerinde Vatandaşların Adapazarı Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş'a olan yoğun ilgisinden çok memnun olan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan Adapazarı'nda seçimi Kadın Adayımız Fatma Kurtuluş kazanacak haydi hayırlı olsun dedi.

MİTİNGE DAVETİ UNUTMADI

Kadın Adaylara destek için Sakarya'da olan Dokuzcan'a teşekkür eden Milletvekili Özkoç,Adapazarı'nda ikamet eden pazaryeri esnafından ve vatandaşdan Fatma Kurtuluşa destek istedi.Diğer ilçelerden gelen esnafa ise Kendi ilçelerinde CHP'nin pırıl pırıl adaylarına,Büyükşehirde ise Ecevit Keleş'e oylarını vermelerini istedi.
Geleceğiniz için,çocuklarınız için CHP'ye destek verin diyen Özkoç Esnafa ve Tüm vatandaşlarıda 14 Mart Cuma saat 16:00'da Genel Başkanı Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun geleceği Mitinge davet etmeyi ihmal etmedi.





Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184